Takdir ediyoruz

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti'den Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini paylaştı. Milletvekili Çalık, Belediye Başkanı Çınar'ın görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını söyledi.

Takdir ediyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaret sırasında Yeşilyurt’ta beş yıl içerisinde hayata geçen vizyonel projeler, yatırımlar ve birçok yerel yönetimin örnek aldığı sosyal sorumluluk projeleri hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdi. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı aday gösterilmesinden dolayı tebrik ederken şunları söyledi; “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Mehmet Çınar Başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim Başkanımızın yükünü hafifletsin, işlerini kolaylaştırsın ve yardımcısı olsun. AK Parti Yeşilyurt Teşkilatı olarak tüm kademelerimiz ve Yeşilyurt Belediyesi ile bir bütündür, buradaki birliktelik Malatya’da kabul görmüştür, herkes tarafından takdir edilen bir dayanışma ruhu vardır. Bu birliktelik ve dayanışma ruhu yeni dönemde daha da güçlenerek devam edecektir. Başkanımızın yanındayız, 31 Mart seçimlerinde bir önceki seçimlerde aldığımız oyu artıracağız ve rekor kıracağız” diye konuştu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı adaylığından dolayı tebrik eden AK Parti İl Başkan Yardımcısı Namık Gören ise, “31 Mart 2019 tarihindeki seçimlerde tarihi bir oy alarak yeni bir zaferin altına imza atacağız. Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilen Mehmet Çınar Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Başkanımız, örnek bir belediye başkanlığı yapmaktadır

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri takdirle karşıladıklarını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Yaklaşık 8 aydır bu görevi başarıyla sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar, bu görevinden önce AK Parti’nin farklı kademelerindeki görevlerinin yanı sıra Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak ta başarılı hizmetlerde bulunmuştur. Belediyecilik anlayışını gerek Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği gerekse de Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı dönemlerinde aktif çalışmalarıyla çok iyi şekilde öğrenen Başkanımız, gerek çalışkanlığı gerekse de ekip ruhuyla birlikte de 8 aylık dönemde örnek bir Belediye Başkanlığı sergilemiştir. Belediye Meclis Üyeliği, İmar Komisyonu Başkanlığı ve Belediye Başkan Yardımcılığından sonra devam eden Belediye Başkanlığı sürecini 31 Mart 2019 tarihindeki seçimler içinde AK Partimizden Belediye Başkan Adayı olarak sürdürmektedir. Başkanımıza görev süresi boyunca yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz ve başarı dileklerimizi paylaşıyoruz” dedi. AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a ziyaretinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Namık Gören, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’ın yanı sıra AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Ziyarette Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Dikenli ve Muammer Zafer ile Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Şahin Özer’de hazır bulundu.