SMA'lı Destan için kermes

Malatya'nın ilçesinde, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 2 hastası Destan Duru Evren için kermes düzenlendi. Malatya Catering Organizasyon tarafından düzenlenen, yiyeceklerin satıldığı kermesten elde edilecek gelir ve bağışlar, Destan Duru Evren için açılan hesaba yatırılacak.

SMA'lı Destan için kermes

Malatya'da Sabri ve Zarife Evren çiftinin SMA hastalığına yakalanan kızları Destan Duru'nun tedavisi için az bir zamanı kaldı. Malatya Catering Organizasyon Destan Duru için başlatılan yardım kampanyasına destek olmak amacıyla ilçede kermes düzenledi. Fahri Kayahan’da düzenlenen kermese yoğun katılım sağlandı. Yiyeceklerin satıldığı kermesten elde edilecek gelir ile yapılacak bağışlar, Sefa için açılan hesaba yatırılacak.

Görevimizi yerine getirmek istedik 

Malatya Catering Organizasyon sahibi Sevgi Erol,  kermes ile ilgili yaptığı açıklamada; SMA TİP2 KAS hastası Destan Duru Evren kızımıza bu süreçte maddi - manevi destek vererek yanlarında olduğumuzu ileterek yavrumuza kermes düzenlemek istediğimizi belirttik.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma kapsamında hayırseverlerimizin de desteğiyle yardıma ihtiyacı olan yavrumuza görevimizi yerine getirmek istedik” şeklinde konuştu. Haber-Foto: Yusuf Cici