Sergen Acquah'ı istiyor

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta bir süredir rahat olarak yürütülen aktarma harekâtı ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Ganalı orta saha oyuncusu Afriyie Acquah'ı kadrosuna katmak istiyor.

Sergen Acquah'ı istiyor

Yeni Malatyaspor’un sezon başında Serie A ekibi Torino’dan bonservis bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki futbolcunun transfer için manâlı mesafe kat edildi. Emekliliğe hazırlanan Atiba’nın boşluğunu dolduracak nitelikli bir ad arayan siyah-beyazlılarda, teknik direktör Sergen Yalçın yönetime Yeni Malatyaspor’da beraber çalıştığı Ganalı için “Atiba gibi çift yönü olan oynayabiliyor. Çok kaslı ve oyun görüşü de bizim ligin standartlarının üstünde” raporunu verdi.
Kartal’ı çok istiyor
Sergen Hoca’nın tavsiyesi üstüne siyah-beyazlı idare harekete geçti. Acquah’ın sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor. Yeni Malatyaspor yönetimi de ücretsiz olarak kadrosuna kattığı Ganalı oyuncudan gelir elde etmeyi hedeflediği için satışa sıcak bakıyor. Fakat bonservis bedeli konusunda uzlaşma sağlanmış değil. Bütçeyi düşürmeyi hedefleyen ve yüksek ücretli transferlerden kaçınma kararı bölge siyah-beyazlılar, Acquah’yı da düşük bedelle son vermek istiyor. Görüşmeler devam ederken Ganalı oyuncunun da kendisiyle ilgilenen Beşiktaş’a gelmeyi fazla istediği öğrenildi. Sporx