Saadet kongreye gidiyor

Saadet Partisi (SP) 7'inci Battalgazi ilçe olağan kongresi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç'ün katılımıyla 13 Ekim Pazar Günü saat 13.30'da Malatya Öğretmenevi Farabi Toplantı Salonunda gerçekleşeceği bildirildi.

Saadet kongreye gidiyor

Konuyla ilgili SP İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Berk, sınır güvenliğimiz noktasında bir hareket başlatan kahraman ordumuzun tek askerinin dahi burnu kanamadan zafer ile dönmelerini ve bölgeye huzur ve barış gelmesini temenni etti.  Parti olarak ülkemize, bölgemize ve dünyaya huzur ve barışın hakim olması için can hıraş bir şekilde mücadeleye devam edeceklerini belirten Berk, “Bugün dünya küresel emperyalizmin ve ırkçı Siyonizm'in sömürü düzeninde en karanlık günlerini yaşamaktadır.  İnsan emeği sömürülmekte ve mazlum coğrafyalarda kan ve gözyaşı dinmemektedir.  Zulüm dört bir yandan kol gezmektedir. Hal böyle iken bizlerin omuzlarında tarihi bir sorumluluk olduğu gibi yeryüzünün ıslahı ve tüm insanlığın saadeti için çalışma noktasında hepimize büyük gayretler düşmektedir" dedi.

Kongre 13 Ekim Pazar günü

SP Battalgazi İlçe Başkanlığı olarak 7. Olağan kongreyi gerçekleştirecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Berk,  “Muhterem Genel Başkan Yardımcımız İlyas Tongüç’ün konuşmacı olarak katılacağı kongremize tüm hemşerilerimi sizlerin aracılığı ile bir kez daha davet etmek istiyorum. Kongremiz 13 Ekim Pazar Günü saat 13.30’da Malatya Öğretmenevi Farabi Toplantı Salonunda gerçekleşecektir. Aziz Hemşerilerim, sizleri bu muhteşem atmosferi yaşamaya davet ediyor, hepinize en derin kalbi duygularımla selam ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.