Olaylı maç Büyükşehir'in

Malatya'da, Voleybol 1. Lig Erkekler B Grubunda Malatya Büyükşehir Belediyespor. 5.haftanın erteleme maçında Bitlis ekibi TÜRŞAD'ı 3-1 yendi. Mücadelenin, ilk setinde TÜRŞAD Spor Kulübü yöneticileri ile Malatya Büyükşehir Belediyespor kulüp üyeleri arasında arbede yaşandı. Olay polis ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.

Olaylı maç Büyükşehir'in

Merkez Spor Salonunda oynanan 5. hafta erteleme maçında Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Adilcevaz Girişim Kültür Yardımlaşma ve Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Spor Kulübü'nü konuk etti. Müsabakayı başhakem Hüseyin Okumuş ile yardımcı hakem Halit Şahinkanat yönetti.

Arbede yaşandı 

Müsabakanın ilk seti 23-20 Malatya Büyükşehir Belediyespor’un üstünlüğüyle devam ederken, TÜRŞAD mola aldı. Mola esnasında protokoldeki izleyicilerle TÜRŞAD benci arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma yaşandı. Protokolde bulunan Bitlis temsilcisinin yönetiminin de duruma müdahale etmesiyle arbede yaşandı. Arbede sonrası protokol tribünündeki masa ve sandalyeler yerle bir olurken, sonrasında salondaki herkes dışarıya çıkarıldı. Emniyet ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı müsabaka, salonunun boşaltılmasının ardından mücadele tamamlandı.  Karşılaşmanın ilk setini 25-22 Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci setini 19,-25 TÜRŞAD Spor Kulübü, üçüncü setini 33-31 Malatya Büyükşehir Belediyespor, dördüncü setini ise 25-22 Malatya Büyükşehir Belediyespor aldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.