Öğrencilerin yüzü güldü

Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gönüllü gençler, depremden etkilenen Battalgazi İlçesi Hasırcılar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik sosyal, sportif aktiveler yaparak öğrencilerin bir nebze olsa da yüzlerini güldürdü.

Öğrencilerin yüzü güldü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Battalgazi İlçesi Hasırcılar İmam Hatip Ortaokulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, gönüllü gençler tarafından öğrencilere ip atlama, voleybol, basketbol oyunu, ebru, resim çalışması çiftetelli oyunu ok yarışması gibi aktiviteler gerçekleştirildi. 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasırcılar İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Enes Çiğdem, Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan'ın öğrencilerin sesine kulak verdiğini belirterek,  "24 Ocakta'ki depremden olumsuz etkilenen öğrencilere gençlik spor merkezindeki gönüllü gençlerle birlikte sosyal sportif aktiveler yaparak öğrencilerin bir nebze olsa da yüzlerini güldürmeye çalıştık. Emeği geçen Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan'a ve etkinlikte her daim yanımızda olan gönüllü genç kardeşlerimize de teşekkür ederiz" diye konuştu.