Moral ve motivasyon yemeği

Malatyalı işadamı Nevzat Alaca, ilimizde organize edilen okullar arası yıldızlar Türkiye güreş şampiyonasında görevli hakem ve antrenörlerin moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla akşam yemeğinde ağırladı.

Moral ve motivasyon yemeği

Kentteki özel bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe iş adamı Nevzat Alaca, İnönü Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ilkım, Türkiye güreş şampiyonasında görevli hakemler, antrenörler ve basın mensupları katıldı. Burada konuşan İnönü Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ilkım, böyle güzel bir güzel organizasyonda bizi buluşturduğu için emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Hepiniz hoş geldiniz öncelikle hepiniz böyle bir organizasyonda hakem arkadaşları onure eden işadamımız eski milli tekvandocu dünya üçüncüsü Nevzat Alaca arkadaşımıza bizleri burada topladığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir güzel organizasyonda bizleri buluşturduğu için çok teşekkür ediyoruz. Kendisi aynı zamanda tekvando federasyonu başkanlığı için adayıydı halen bu yönde çalışmaları devam ediyor. Kendisine destek veriyoruz. İnşallah kendisini daha iyi yerlerde bekliyoruz” dedi.

Amatör sporlara destek olmalıyız

İşadamı Nevzat Alaca ise, amatör sporlarda, amatör ruhu kullanarak, bir sinerji oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, “Malatya’mızda organize edilen okullar arası yıldızlar Türkiye güreş şampiyonası büyük bir organizasyon siz çok değerli hakem arkadaşlarımızın ve hocalarımızın bir arada olması ve bunu bir yemekle onurlandırmak, için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Geldiğinizden dolayı öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Bende burada sporcu yönümü kullanmak istiyorum. Eski bir milli tekvandocu olarak, yıllarca ülkemize ve Malatya’mıza hizmet etmiş biri olarak, sizleri burada görmekten bu güzel organizasyonda bulunan hocalarıma, hakemleri görmekten çok memnunuz. Amatör sporlar hakikaten büyük özveri ve manevi ruhla yapılan organizasyonlarda hepimizin karınca kararınca birbirimize kenetlenerek, destek sunmak amacı gütmemiz gerekiyor. Bu tür organizasyonların Malatya’mızda daha çok uygulanması, gerçekleştirilmesi sizlerle tanışmak sizlerle daha verimli bir motivasyon için sizlerle bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle ben tekrar şahsım adına Mehmet Hocamla birlikte yaptığımız bu organizasyona gelmemiz bizleri şereflendirmiştir” diye konuştu.