MGTC'den sahur ikramı

Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ak Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı ve Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti tarafından düzenlenen sahura katıldı.

MGTC'den sahur ikramı

Tüfenkci, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ne düzenledikleri sahur programı için teşekkür etti. 
Malatyalıların ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Tüfenkci, "Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde Ramazan Bayramı'nın da huzur ve sağlık içerisinde geçmesini temenni ediyorum" dedi. 
Milletvekili Tüfenkci, Türkiye genelinde ve Malatya'da önemli hizmetler yaptıklarını kaydederek, "Türkiye'yi iyi yerlere getirme noktasında hep beraber gayret gösterdik. Bundan sonrada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah sporda da Malatya'mızın hem futbolda hem de amatör branşlarda farklı noktalarda olmasını istiyoruz. Bu noktada önemli çalışmalar yapılıyor. Malatya'mız önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah çok daha iyi yerlerde olacağız" şeklinde konuştu.