Mezuniyet töreni

Doğanşehir Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni gerçekleşti.

Mezuniyet töreni

Kaymakam Murtaza Ersöz, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen törendeki konuşmasında, öğrencilerin mezun olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Öğrencilere girecekleri üniversite sınavlarında başarı dileyen Ersöz, "Buradan kıymetli velilerimize de şunu belirtmek isterim ki ilk yıllarında istedikleri bölümlere yerleşemeyen çocuklarımızın okuma azimlerinin sonlandırılmaması gerekir. Bu anlamda bizler devlet olarak halk eğitim merkezleri bünyesinde açtığımız kurslarla her zaman sizlerin ve öğrencilerimizin destekleyicisi olmaya devam edeceğiz. Sizlere olan inancımız tamdır." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Kurşun ise öğrencilerin mezuniyetle birlikte başlayacak olan üniversite hayatlarını da başarılarla dolu geçireceklerine inandıklarını ve yaşamlarında her zaman dürüstlük, çalışkanlık beklediklerini ifade etti.

Törende mezun olacak öğrenciler adına konuşan 12. sınıf öğrencisi Nehir Karakaş da dört yıl boyunca kendilerine emek veren tüm öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.

Törene Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram, Doğanşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Salman Topal, okul yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda davetli katıldı.