Malatya'dan son çağrı

TFF, Ligleri Haziran'ın ikinci haftası başlatmayı planlıyor. Bu durumda erteleme kararının ardından ülkelerine giden oyuncuların hemen geri dönmeleri gerekiyor.

Malatya'dan son çağrı

Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu önderliğinde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve kulüpler arasında gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada lige dönüş tarihi olarak Haziranın ikinci haftası işaret edilmişti. Liglerin ertelendiği tarih olan 19 Mart’tan itibaren ilk kez bu kadar kesin bir takvimin telaffuz edilmesi kulüpleri de harekete geçirdi. Çünkü Süper Lig ekipleri sürecin başında her ne kadar oyuncuların ülkeden ayrılmamasını talep etse de ailesi yurt dışında olanlar özel izinle ülkelerinin yolunu tuttu. Şimdi ise dönüş vakti.

Malatya’dan son çağrı

Yeni Malatyaspor, sürecin başında özel izin alarak ülkesine giden oyuncularına ‘dön’ çağrısını önceki gün yaptı. Sportif Direktör Ali Ravcı’nın yurt dışında olan oyuncularla görüşerek dönmeleri gerektiğini iletti. Sarı-Kırmızılılar’da Donald ülkesi Hollanda’ya giderken, Kjartansson da İzlanda’nın yolunu tutmuştu. Gurbetçi Robin Yalçın ise özel uçakla Almanya’ya gitmişti.