Malatya zorlu virajda

Süper Lig'in 7'inci haftasında deplasmanda Beşiktaş ile mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor'da, hedef puan ve puanlar almak. Önceki gün iki futbolcusu Covid-19 çıkan sarı siyahlılarda, daha bir 14 gün önce de korona olan 4 oyuncunun ise, yarın ki karşılaşmada oynayıp oynamayacakları maç günü belli olacak.

Malatya zorlu virajda

Yeni Malatyaspor, pazar günü̈ deplasmanda oynayacağı Beşiktaş müsabakasının hazırlıklarına dün yaptığı antrenman ile devam etti. Pas çalışmasıyla başlayan antrenman, çift kale maçla sona erdi. Yeni Malatyaspor yarın akşam 19.00’da Vodofone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlayarak havayolu ile bugün İstanbul’a gidiyor. Kafilede önceki gün Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan 2 futbolcu yer almazken, 14 gün önce koronaya yakalanan ve tedavi süreçleri tamamlanan 4 futbolcunun ise kafilede yer aldığı öğrenildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Beşiktaş karşısında ilk on birde nasıl bir değişiklik yapacağı maç saatinde belli olacak. Zorlu rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan Yeni Malatyaspor’da hedef ise 3 puan. 

Beşiktaş taktik çalıştı

Öte yandan rakip Beşiktaş’ta evinde ağırlayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idmanda kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Topla oyunlar sonrası yapılan 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmalarının ardından minik kale maç yapıldı. İdman, yarım sahada oynanan taktik maçının sonrasında gerçekleştirilen şut çalışması ile tamamlandı. Siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını bugün saat 17.30’da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.