Malatya'yı Dünyaya tanıttık

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik Festivaline katılarak fuarda başarı gösteren kuaförlere plaket verildi. Oda Başkanı Ramazan Toptaş, festivalde Malatya'nın kuaförlerini tüm dünyaya tanıttıklarını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya'yı Dünyaya tanıttık

4- 8 Kasım tarihlerin Antalya’da düzenlenen ‘Uluslararası Güzellik Festivaline’ şovlarıyla renk katan Malatyalı kuaförlere Malatya Berberler ve Kuaförler Odası plaket verildi. Oda binasında düzenlenen  ödül töreninde konuşan Oda Başkanı Ramazan Toptaş, Malatya Berberler ve Kuaförler Odasının çıtayı her zaman yüksek tuttuğunu vurgulayarak, Türkiye Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlediği bütün yarışmalara katıldıklarını dile getirdi.
Antalya’da düzenlenen festivalde Malatyalı kuaförleri en şekilde tanıttıklarını belirten Toptaş, “Malatya'yı temsilen her platformda yer aldık. Almaya da devam edeceğiz. Amacımız, Malatya’da kuaförler ve berberlerin işini ne kadar iyi yaptığını ne kadar iyi usta olduklarını Türkiye'ye tanıtmak. Bunun meyvesini almaya başladık. 4 8 kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenen uluslararası güzellik festivalinde yer aldık. 81 ilden 122 odanın 8 oda başkanı şov ekibi çıkartabildi. 8 ekibin içerisinde Malatya'da var. Bunun yanı sıra 8 ülkeden katılım vardı. Çok güzel bir organizasyon oldu. Orada Malatya'nın kuaförlerini tüm dünyaya tanıtmış olduk.  Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sahnedeki sunumu yapan arkadaşın söylediği gibi, bütün platformlarda, yarışmalarda  Malatya Odasının kuaförlerini görmeye başladık. Buda burum bizleri onure etti. Ben iddialı bir şekilde konuşuyorum. İlerleyen günlerde yapılacak bütün yarışmalarda etkinliklerde Türkiye'nin neresinde olursa olsun Malatya Odası olacaktır. Gövde gösterimizi her yerde yapacağız Antalya Kemerde yaptığımız gibi Malatya'yı Dünyaya tanıttık. Burada takım kaptanlarımıza çok iş düştü" diye konuştu.