Malatya için tehlike çanları

Spor Toto Süper Lig'de 16.haftada sahasında Aytemiz Alanyaspor'a 6-2 mağlup olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, tehlike hattının içerisine demirlerken, tehlike çanları da çalmaya başladı. Geride kalan iki sezonda yaşanılan başarısızlıkların bu sezonda baş göstermesi camiayı tedirgin ederken, teknik direktör Marius Şumudica ile yönetimin bir araya gelerek, bu durumundan çıkışı masaya yatıracakları öğrenildi.

Malatya için tehlike çanları

Süper Lig’de 6 haftadır galibiyete hasret olan Yeni Malatyaspor, 16.haftada sahasında Akdeniz ekibi Alanyaspor’a 6-2 mağlup oldu. Tehlike hattının içerisinde yer alan ve son derece kritik olan Alanyaspor maçından farklı mağlubiyetle ayrılan sarı siyahlılarda, teknik direktör Marius Şumudica hem skora hem de takımın durumuna isyan ederken, yönetimin ne tür kararlar alacağı merak konusu oldu. Alanyaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetle birlikte taraftarlar hem kulüp başkanı Adil Gevrek hem de sportif direktör İzzet Erdoğan’ı istifaya davet etti. Başarısız gidişatla birlikte takımın Rumen teknik direktörü Marius Şumudica istifa sinyali verirken, takımın geleceği adına yönetimle son kez masaya oturup, sonrasında geleceğiyle ilgili net kararı vereceği öğrenildi.

 6 haftadır galibiyet yok

Süper Lig’de 16 haftalık bölümde 14 puan toplayan ve 18.sırada bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, 6 haftadır galibiyeti unuttu. Lig’deki son galibiyetini 10.haftada sahasında İzmir ekibi Altay’a karşı 2-1’lik skorla alan sarı siyahlılar, sonrasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı. İç sahada bu sezon 9’uncu maçına çıkan Doğu Anadolu ekibi, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 6’da mağlubiyet yaşarken, topladığı 7 puanla Göztepe ile birlikte en kötü performans sergileyen takım oldu.