Malatya Başkan'la buluşacak

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında AK Parti'ye yüzde 50'nin üzerinde oy veren illere teşekkür turları kapsamında, 8 Eylül Pazar günü Malatya'da olacağını söyledi. Kahveci, Malatyalıları 15 Temmuz Millet Meydanı'nda Cumhur'un Başkanı ile buluşmaya davet etti

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya  Başkan'la  buluşacak

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında AK Parti'ye yüzde 50'nin üzerinde oy veren illere teşekkür turları kapsamında, 8 Eylül Pazar günü Malatya’da olacağını söyledi. Kahveci, Malatyalıları 15 Temmuz Millet Meydanı’nda Cumhur’un Başkanı ile buluşmaya davet etti.

Malatya'yı 20'inci kez ziyaret edecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu kez teşekkür etmek için 8 Eylül Pazar günü Malatya’da olacak. Erdoğan, daha önce Başbakan olarak 13 kez, Cumhurbaşkanı olarak da 6 kez Malatya’ya gelmişti. Erdoğan’ın Malatya’ ziyaretiyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, 31 Mart yerel seçimlerinde Malatya'nın %68 oy oranıyla 81 il arasında AK Parti’ye en çok destek veren üçüncü il olduğunu belirtti. 8 Eylül Pazar günü saat 16: 00'da Cumhurbaşkanı, Malatya'yı 20'inci kez ziyaret edecek.

Battalgazi'yi 2023 vizyonuna hazırlıyoruz

Battalgazi'yi 2023 vizyonuna hazır hale getirme çabası içerisinde olduklarını dile getiren Kahveci, “Battalgazi ilçemizi 2023 vizyonunda çok güzel projeler bekliyor. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte çok güzel değişimler olacak. Battalgazi ilçemiz AK Parti'nin kalesi 16 yıllık süreçte AK Parti'nin her zaman yanında olmuş sahip çıkmış bir ilçe. Battalgazi AK Parti sevdasından vazgeçmeyen bir ilçe. İnşallah bizlerde bize verilen % 71'lik destekle vatandaşlarımıza en güzel şekilde destek vermeye gayret edeceğiz. Teşkilat olarak her gün istişarelerimizi yapıyoruz. Gelen vatandaşlarımızın sorunları doğrultusunda kendilerine yardımcı olmaya gayret ediyoruz. 15 seçimdir Battalgazi'yi her zaman birinci sıraya getirmeye çalışmışızdır. Yerel seçimde 350 bin nüfuslu ilçelerde oyunu artıran ilçelerden biri olduk. Türkiye genelinde 350 bin nüfuslu ilçeler içerisinde ikinci olduk. İnşallah bizde % 71lik desteğe layık olmaya çalışacağız. 2023 vizyonuna Battalgazi'yi hazırlayacağız. Biz seçimleri bitirdikten sonra tekrar seçim varmış gibi hazırlıklarımıza devam ederiz. 102 mahalle temsilcilerimizle ara ara toplantılar düzenleriz. Hafta sonları sayın vekillerimizle mahallere program yaparız. Biz sürekli seçim olmasını istemiyoruz. Ama her zaman seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem Malatya teşkilatı hem de Battalgazi teşkilatı olarak seçime hazırız. Çünkü biz hiç bir zaman milletten kopmuyoruz. 2023 vizyonuna en iyi şekilde hazırlanıyoruz" diye konuştu

Çevre yolu altı çevre yolu üstü tabirini kaldıracağız

Kahveci, Battalgazi bölgesindeki imar sorununa dikkat çekerek,  “Çevre yolu altında yaşamış biri olarak Battalgazi imar sorunu olan ilçemiz. Biz çevre yolu altı, çevre yolu üstü tabirini 2023 vizyonuyla kaldıracağız. Kuzey Kuşak Yolu şehir mezarlığından gelip, Hanımın Çiftliğinden direk Battalgazi Mahallemize bağlanan yolumuzun bir viyadüğü kaldı. Kuşak yolunun bitimiyle birlikte Hanımınçiftliği‘nin, Taştepe’nin kırsal kesimlerinin trafik akışının rahat olması o bölgeyi kalkındıracak. Bir diğer noktada Orduzu bölgemizde kısmi bir imar aksı açıldı. Bununla birlikte Hanımınçiftliği’nin bazı bölgelerinde de imar çalışmaları başladı. Sayın Belediye Başkanımızın da uğraşlarıyla 1/5000 projeleri Büyükşehir Beledimiz yapıyor. 1/1000 projeleri de Battalgazi Belediyesi yapıyor. Bu iki belediyemizin de imar noktasındaki hassasiyetleri yüksek. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanımız yıllarca Battalgazi’de belediye başkanlığı yapmış, bu bölgenin soranlarına problemlerine en ince detayına kadar vakıf olan olayların içerisinde olan birisi. Bu sene, inşallah Battalgazi’nin 2023 hedeflerinin temeli olacak ve 2023 yılına kadar gerek yerelde gerekse ulusalda ismini sıkça duyuracak projelere imza atacaktır. Sorunları biliyoruz, çözümleri noktasında da bizler teşkilatlar olarak, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle inşallah bu sorunların çözümü noktasında elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz" dedi.

İspendere Türkiye'ye hitap ediyor

Battalgazi bölgesinde yapımı tamamlanan projelere de değinen Kahveci, “Spor ve yaşam merkezimiz açıldı. İnşallah 3 Eylül’de tamamen faaliyete geçecek. Öte yandan İspendere gerçekten çok güzel bir hale getirildi. İspendere içme suları sadece Battalgazi ve Malatya’ya değil tüm Türkiye’nin geneline hitap eden bir konuma geldi. Alternatif tıpın önerdiği ve oraya gelen insanların şifa bulabileceği çok güzel bir mekan oluşturuldu. İnönü Üniversitemiz ve bölgemizdeki diğer üniversiteyle birlikte alternatif tıpın merkezi konumuna gelecek. Bir diğer olaraktan Çınar Parkımız var. O da gerçekten Orduzu’ya Battalgazi’ye bambaşka bir hava kattı. Türkiye genelinde kayda değer çok olumlu sonuçlar aldı" şeklinde konuştu.

Kuzey Kuşak Çevre Yolu şehri rahatlatacak

Kuzey Kuşak Çevreyolu ile ilgili konuşan Kahveci, Battalgazi ile Sivas yolu arasındaki kısma bir an önce şantiye açılmasını beklediklerini ifade etti. Kahveci, “Ben inanıyorum ki Ulaştırma Bakanımız bu noktada bir gayret ve çaba sarf edecektir. Bu bölge açılırsa ara bağlantı yollarını da Büyükşehir Belediye Başkanımızla İlçe Belediye Başkanımızla bir an önce tespit edilen bölgelere ara yolları açıp Battalgazi’nin gelişimi noktasında güzel bir hizmet olur. Umuyoruz ki şuan Akçadağ bölgesinde başlayan Kuzey Çevre Yolu bir an önce bölgemize kazandırılırsa, hem Battalgazi’yi hem de şehri rahatlatmaya yetecektir. Bakanımız müjdeyi verdi zaten bizlerde şuan çalışmaların biraz daha hızlanarak devam etmesini umuyoruz" ifadesinde bulundu.