Kudüs bizimdir

Kudüs'e sahip çıkmak için düzenlenecek mitinglere katılmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken ilimizin kanaat önderlerinden Ramazan Keskin (Hoca), bu mitinglerin dünyadaki tüm Siyonistlerin uykularını kaçırdığını söyledi.

Kudüs bizimdir

ABD ve Siyonist çetenin Filistin'i işgal planına tepki göstermek amacıyla bu Pazar Diyarbakır İstasyon Meydanında “Kudüs Bizimdir” ve İstanbul Yeni Kapıda “Büyük Kudüs Mitingi” adı altında mitingler düzenlenecek. Ramazan Keskin (Hoca), İşgalci ve emperyalist ABD'nin "Yüzyılın Anlaşması" adıyla açıkladığı ihanet ve şer planını ve bu şer planına karşı Diyarbakır, İstanbul ve Sakarya’da Kudüs’e sahip çıkma adına düzenlenecek mitinglerin ehemmiyeti ile ilgili İLKHA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu. Düzenlenecek mitinglerin, yürüyüşlerin ve basın açıklamalarının küçümsenmemesi gerektiğini ve mazereti olmayan tüm Müslümanların bu tür mitinglere katılmaları gerektiğini belirten Kur’an Muallimi ve Eğitimci Keskin, zamanla bu tür pasif direnişlerin aktif direnişlere döneceğini söyledi. Bu miting ve yürüyüşlere katılmanın bir anlamının ve faydasının olmadığını dile getirenlerin arkasında Siyonist İsrail’in düşüncesinin olduğuna dikkat çeken Keskin, Müslümanların gayret ve fedakârlık göstererek Siyonistlerin uykularını kaçıran etkinliklere katılmaları çağrısında bulundu.

Siyonistler hep ihanetle anılmıştır

Filistinlilere en büyük ihaneti, Suudi Arabistan Ürdün ve diğer körfez ülkelerinin yaptığını belirten Keskin, Siyonist İsrail ile işbirliği içerisinde hareket ederek, onları Filistin’e yerleştirdiklerini söyledi. Siyonist terör çetesinin her zaman ihanetle anıldığını, peygamberlerine dahi karşı geldiklerini ve onları şehit ettiklerine dikkat çeken Keskin, “Hazreti Ömer (Radıyallahu Anhu) döneminde Filistin, Müslümanlar tarafından fethedildi. O zaman hem Yahudilere hem Hıristiyanlara kendi dinlerine göre yaşama hürriyetleri tanındı. Ama onlar zaman içerisinde yine ihanet ettiler. En son haçlı seferi dediğimiz ihanette Selahaddin-i Eyyubi el Kurdi tarafından Siyonistler Filistin’den çıkarıldı ve zaman içerisinde Osmanlı Devleti oraya egemen oldu.” Dedi.

Ne zaman yeryüzü ıslah olmuşsa mutlaka Siyonist Yahudiler tarafından ifsat edilmiş

Keskin, “Biz Yahudilere karşı değiliz, biz Siyonist Yahudilere karşıyız. Ne zaman yeryüzü ıslah olmuşsa mutlaka Siyonist Yahudiler tarafından ifsat edilmiş ve bozmuşlardır. Şu an Siyonist Yahudilerin dünya üzerindeki egemenlikleri de Osmanlı Devletinin yıkılışından sonradır. 1914 senesini baz alırsak bir asrı geçti Müslümanlar başsız… Ama er ya da geç Allah’ın (Celle Celelahu)  izniyle Müslümanların bir başı olacak ve o zaman Siyonistler yaptıklarının hesabını bir bir vereceklerdir. Trump ve Trump gibileri istedikleri kadar bağırıp çağırsınlar, istedikleri kadar ‘şu kararı bu kararı aldık’ desinler bunun hiçbir anlamı yoktur. Tarihte görülmüştür. Peygamberlere karşı gelenler, Peygamberleri şehit edenler sonuçta onlar kaybetti Peygamberler kazandı. Er geç Allah’ın izniyle Filistin mutlaka hürriyetine kavuşacaktır ve bu yakındır. Onun için alınan bu kararın hiçbir kıymeti yoktur. Varsın Arap ülkelerindeki halktan kopuk yöneticiler istedikleri kadar açık veya gizli Siyonist İsrail’le ve ya Siyonist Trump la ilişki içerisinde olsun hiçbir ehemmiyeti yoktur. Müslümanlar yeryüzünde oldukları müddetçe Filistin mutlaka bir gün hürriyetine kavuşacaktır. Bu uğurda mücadele edenlere selam olsun. Tüm Filistinli kardeşlerim de selam olsun.” dedi.

Kudüs dünde bizimdi bugün de bizimdir yarında bizim olacak

İstanbul, Diyarbakır ve Sakarya’da düzenlenecek Kudüs’e sahip çıkma mitinglerine Müslümanların katılmaları ve orada olduklarını göstermeleri gerektiğini söyledi. Keskin, “Belki ‘birileri bundan ne çıkar’ diyebilir. Emin olun sizin o miting, yürüyüş ve basın açıklamalarında bulunmanız vallahi dünyadaki bütün Siyonistleri rahatsız eder. Gün gelecek Allah’ın (Celle Celaluhu) izniyle bu pasif direnişler aktif direnişlere dönecek onun için dünyanın neresinde olursa olsun Müslümanlar ya da Müslüman olmayan insanların bir araya gelerek İsrail’e siz zalimsiniz demeleri onların uykularını kaçırır ve üzerlerinde büyük etkiler meydana getirir. Eğer birileri size ‘bu yürüyüşlere, mitinglere katılmayın bir anlamı yoktur’ derse bilin ki bunların arkasında Siyonist İsrail'in düşüncesi vardır. Sen eğer bir Müslüman olarak bulunduğun ülkede bir gayret göstermezsen, istirahatinden fedakârlık yapmazsan o miting alanlara girmezsen olmaz. Biz Müslümanız. Müslümanlar olarak bedeli ne olursa olsun her zaman her yerde zalimin karşısındayız ve karşısında olacağız. Bundan dolayı Kudüs için endişe taşıyan ve bu düşünce de duyarlı Müslümanları tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Selam Filistin için hem aktif, hem pasif direnişte olanların üzerine olsun. Kudüs dünde bizimdi, bugünde bizimdir, yarında bizimdir. Bizim olan bir şey birileri tarafından işgal edilmesi demek elimizden çıkmış demek değildir, işgal edilmiştir. Er geç Allah’ın (Celle Celaluhu) izniyle hem Mescid-i Aksa, hem bize göre işgal altında olan Mescid-i Nebevi ve Mescid-i Haram Müslümanların gayretiyle asıl sahiplerine teslim edilecek ve hürriyetine kavuşacaklar.” (Mehmet Aslan-İLKHA)