Kesintiler bezdirdi

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'ndeki su kesintileri mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mahalle sakinleri, iki günde bir suların kesildiğini ileri sürerek, sorunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.

Kesintiler bezdirdi

Battalgazi İlçesi ile aynı adı taşıyan Battalgazi Mahallesi'nde çile bitmiyor. Mahalle sakinleri iki günde bir kesinlikle sularının kesildiğini, bazen bir günde iki defa su kesintisi ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ettiler. Ulaştığımız bir mahalle sakini "bir gün değil beş gün değil, neden olduğu belli değil ne kadar süreceği belli değil, hayat bize yaşanmaz oldu" diyerek mağduriyetinin boyutunu dile getirdi. 

Hemen hemen her gün kesinti oluyor

Su kesintisinin belirli limitler dahilinde tolere edilebileceğini beyan eden mahalleli, her gün yapılan kesintinin temel ihtiyaçlardan temizlik ihtiyaçlarına kadar her konuda önlerini kestiğini ve yaşam kalitelerinin gözle görülebilir ölçüde azalttığını söylediler. Gazetemize ulaşan bu şikayetlerin cevabını MASKİ'den bekliyoruz? Battalgazi Mahallesi'ndeki kesintiler daha ne kadar sürecek?"