Kavşağa çözüm bekleniyor

Malatya Yeşilyurt ilçesi Dilek Mahallesi yolu üzerinde bulunan Yaş Sebze ve Meyve Hali ile Galericiler Sitesi ön tarafında bulunan kavşağa uyarıcı işaretler ve sinyalizasyon uygulaması isteyen sürücüler, kavşakta sık sık kazalar yaşandığını dile getirerek, kavşağa yönelik çözüm bulunmasını talep etti.

Kavşağa çözüm bekleniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dilek yolu üzerinde Yaş Sebze ve Meyve Hali ile Galericiler Sitesi ön tarafında bulunan kavşağa uyarıcı işaretler ve sinyalizasyon uygulaması istendi. Her gün kazaların olduğu iddia edilen kavşağa sürücüler, "ölüm kavşağı" diyor. 
Ölüm kavşağından çıkartıp, mutluluk kavşağı yapsınlar
Dilek Mahallesi yolu üzerinde bulunan kavşakta geçtiğimiz günlerde kaza yapan Bekir Aslan, Konuyla ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Aslan, kavşakta sürekli kazaların yaşandığını belirterek, "Çarşı yönünden Dilek istikametine geliyordum. Bana çarpan araç ise Topsöğüt yolundan şehir mezarlığı yoluna doğru geliyordu. Araç sahibini süratli olduğunu fark eder etmez firene basmaya başladım. 10 metre firen izim vardır. Çok süratli gelerek önden vurdu ve arabamı darmadağın etti. Araç içerisine sıkıştım ve aracım alev aldı. Bende içerisinde yanıyordum az kalsın. Buranın ismini zaten ölüm kavşağı olarak koymuşlar. Günde en az üç tane kaza oluyor orada. Kaza sonrasında benim elim ve kaburgalarımda kırıklar oldu. Koronavirüs nedeniyle evimde tedavim sürüyor. O kavşağı yapan şahıslara, böyle bir proje, böyle bir kavşak olmaz diyorum. Oraya bir ışık sistemi koysalar, yada yönlendirici levhalar koysalar sorun çözülecek. 3 yıldır bu kazalar üst üste yaşanıyor. Polisler başka yerde görev yapamıyor, kazalardan dolayı bu göbeğe hep kazaya geliyor. Biz vatandaşlık görevimizi yapıp bunları uyarmak zorundayız. Bana da, başka insanlara da yazık. 40 yaşındayım zorla bir araba aldık. Onu da kredi çekerek aldık. Daha ilk taksitini ödemeden hurda ettiler elimize verdiler. 3 tane çocuğum var işten çıkarıldık, işimiz yok. Bu hale düştük. Büyüklerimize sığınıyoruz, o kavşağı ölüm kavşağından çıkartıp, mutluluk kavşağı yapsınlar" diye konuştu.