İzin sonrası ilk idman

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, 4 günlük iznin ardından Malatya'da toplandı. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir araya gelen sarı siyahlı takım, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında 25 Kasım Çarşamba günü Yeni Malatya Stadyumu'nda Etimesgut Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İzin sonrası ilk idman

Süper Lig'e verilen milli ara ve hemen ardından ligin 9. haftasını maç yapmadan bay geçecek olmasından dolayı 4 gün izin yapan Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda 25 Kasım Çarşamba günü oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Malatya ekibinde milli takımlarında bulunan Christian Cueva, Youssouf Ndayishimiye, Issam Chebake, Afriyie Acquah, Teenage Hadebe ve Abdulsamed Damlu antrenmanda yer almadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla sona erdi.

YMS 9. haftayı bay geçecek 

Süper Lig'in 9'uncu haftasını bay geçecek olan Yeni Malatyaspor, 25 Kasım Çarşamba günü 13.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Misli. com 2. Lig Kırmızı Grup Ekibi Etimesgut Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçında karşılaşacak. Süper Lig'in 9'uncu haftasını maç yapmadan geçirecek olan sarı siyahlı ekip, ligin 10.haftasında 28 Kasım’da deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.