İHH'dan sağlık çalışanlarına sahur paketi

İHH İnsani Yardım Vakfı Malatya Şubesi ekipleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele eden görev başındaki sağlık çalışanlarına, günlük sahur paketi ulaştırıyor.

İHH'dan sağlık çalışanlarına sahur paketi

İHH İnsani Yardım Vakfı Malatya Şubesi, gece gündüz vatandaşları için çalışan sağlık personellerinden sahur vakti görev başında olan ile ailesinin yanına gidemeyerek misafirhanelerde kalanlar için sahur paketi götürüyor.
İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin, vakfın sadece yardım dağıtmakla kalmadığı, gece gündüz vatandaşların sağlığı için çalışan personellere sahur paketi teslim ettiklerini söyledi. Derin, “Kovid 19 virüs salgını yüzünden sağlık personellerimizin ve sağlık çalışanlarımızın çok yoğun tempoda çalıştıklarını görüyoruz. Bizde İHH İnsani Yardım Vakfı olarak onlara sahurluk götürüyoruz. Sağlık personelimize gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizim sağlığımız için çalışıyorlar 

İHH ekibinden Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi Nusret Aslan ise, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve muhtaçları ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamanın yanısıra Malatya İHH olarak rutin her gece sağlımız için Kovid-19 ile mücadele eden ve ailesinin yanına gidemeyerek misafirhanelerde kalmak zorunda olan sağlıkçılara sahurluklarını teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.