Hedef 3 puan

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşılaşacak. Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak karşılaşmada, hakem Mete Kalkavan görev yapacak.

Hedef 3 puan

Süper Lig'de geride kalan 19 haftada 32 puan toplayan ve 3. sırada bulunan Malatya temsilcisi, kendi saha ve seyircisi önünde 21 puanla 13. sırada yer alan rakibini yenmeyi hedefliyor. Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları bulunan Issiar Dia, Rahman Buğra Çağıran ve Yiğithan Güveli'nin bu maçta forma giymesi beklenmezken, orta saha oyuncusu Adem Büyük ise kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacak.

YMS maça hazır

Teknik Direktör Erol Bulut nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran takımdan ayrı düz koşu yaptı. Göztepe karşılaşmasında sakatlanan defans oyuncusu Murat Akça ise tedavisinin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmanın ardından tamamlandı.

Adem Büyük’e taraftarlardan destek

Öte yandan takımın dün gerçekleşen antrenmanında takım kaptanı Adem Büyük'e taraftarlar tarafından sevgi gösterileri vardı. Antrenmanı ziyaret eden sarı-kırmızılı taraftarlar, bir televizyon programında sert eleştirilere maruz kalan Adem Büyük'e moral vererek destek oldu. Adem Büyük, taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.