Gürkan'a kredi yetkisi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a, MASKİ Genel Müdürlüğüne, içme suyu yapımı, içme suyu şebeke inşaatı işi için kaynak temini ve kanalizasyon malzemeleri alımı için 50 milyonluk kredi yetkisi verildi.

Gürkan'a kredi yetkisi

Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantılarının ilki Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret dilekçelerinin meclis üyelerinin bilgilerine sunulmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunan bazı maddeler, görüşülüp karara bağlanırken, bazı maddeler ertelenirken, bazı maddeler ise ilgili komisyona havale edildi. Gündemde yer alan Encümen Üyeleri ile komisyon üyelerinin belirlenmesi için seçim yapıldı.

MASKİ’ye 50 milyonluk kredi

Gündem maddeleri arasında bulunan, MASKİ Genel Müdürlüğüne içme suyu yapımı, içme suyu şebeke inşaatı işi için kaynak temini ve kanalizasyon malzemeleri alımı için 50 milyonluk kredi yetkisi teklifi kabul edildi. Teklifle Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a MASKİ Genel Müdürlüğüne içme suyu ve kanalizasyon malzemeleri alımı için 40 milyonluk kredi yetkisi, muhtelif mahallelere içme suyu şebeke inşaatı kaynak temini için 10 milyonluk kredi yetkisi verildi.