Görev bekliyoruz

Bahar Kalkanı Harekatı'yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, Malatyalı Muharip Gaziler olarak, vatan savunmasında görev verilmesini beklediklerini söyledi.

Görev bekliyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Halit Ziya Öztürk, dernek binasında basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Öztürk, İdlip'te şehit olan askerlerin kanının yerde kalmayacağını vurguladı.

'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' 

Öztürk, Malatyalı Muharip Gaziler olarak,  birçok ülkede barış harekâtına katıldıklarını anımsatarak,  "Şimdi de dernek binamızda toplanıp bizlere vatan savunmasında görev verilmesini bekliyoruz. Bizlerde bu iman gücü ve vatan sevdası olduğu sürece hiçbir kuvvet vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve Milletimize el ve dil uzatamaz. El uzatanın elini kırarız. Dil uzatanın dilini keseriz. Bizler bu vatan uğruna Çanakkale'de, Kore’de ve Kıbrıs’ta zafer kazanan ve destan yazan şanlı bir milletiz. "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” der ve cepheye koşarız. Bizler Kore ve Kıbrıs Gazileri olarak en yaşlımız 97, en gencimiz ise 66 yaşında olmamıza rağmen ordumuzdan ve devletimizden gelece k her türlü göreve hazırız. Bunu buradan tüm dünyaya ilan ediyoruz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu vatanım her karışı şehit kanı ile yoğrulmuştur. Çetin mücadeleler sonunda bir karış vatan toprağı verilmemiştir ve verilmeyecektir. Türk'ün Türk’ten başka dostunun olmadığını, emperyalist güçlerin oyununa gelmeyerek, birlik ve beraberlik içinde tüm dünyaya göstereceğiz. Çanakkale'de, Kıbrıs’ta, Kore’de ve Suriye’de, vatan savunmasında toprağa düşen aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar dileriz" şeklinde konuştu.