Gönüllere girmeliyiz

AK Parti Malatya Kadın Kolları teşkilatının genişletilmiş il danışma toplantısı yapıldı. Toplantıda 31 Mart tarihinde yapılacak, olan yerel seçimler ele alındı. Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Bize düşen görev herkesin kapısını çalıp, herkesin gönlüne girmek ve onların gönlünü alarak, toplumun temel beklentisi adaletli olmak' dedi.

Gönüllere girmeliyiz

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, İstişare toplantısının seçim çalışmalarını görmelerine katkı sağlayacağı ve çalışma aşkını tazeleyeceğini belirtti. Oğuzhan, ‘’Her geçen gün artan üye sayımız içinde kadın üyelerimizin sayısı yadsınamayacak kadar çoktur. Hatta öyle ki muhalefet partilerin toplam üye sayılarının üzerinde 5 milyona yaklaşan kadın üye sayısına sahibiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ında belirttiği gibi bize güç veren hakkın ve halkın gücünden başkası değildir. Milletimizin bizlere olan teveccühüne layık olmak için daha çok çalışmalı vatanımıza daha çok katkı sağlamalıyız. Biz seçim dönemi olsun olmasın her daim kapı kapı vatandaşlarımızı ziyarete ettik. Hastaları cenaze sahiplerinin düğünün olan gençleri şehir ailelerimizi gazilerimizi iyi gününde kötü günün de hep yanlarında olduk. İlk günden beri aynı dava bilinci içinde genel seçim ve bir referandumu başarıyla geride bıraktık. Şahsıma ve dava arkadaşlarıma verilen vazifelerin bilinci için de hep birlikte yürüdüğümüz bu yolda kadınların siyasette daha etkin olmaları ve temsil edilmeleri için desteklerini esirgemeyen genel başkanımız sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a siyasette kadına değer kazandırdığı için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

KAPI KAPI GEZMELİYİZ

Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, kadınların siyasette önemli görevler üstlendiğine hatırlatarak, “Kadın kollarımızın hakikaten o seçim süreçlerinde ev ev, kapı kapı, gezip her eli sıkan bir çalışma temposu ile hareket ediyorlar. Gariplerin, gurabaların, hastaların, yetimlerin, öksüzlerin ve ihtiyaç sahibi olan insanların evlerine giderek bizzat onların ihtiyaçlarını giderme noktasında çok etkili olmuşlardır. Bize düşen görev herkesin kapısını çalıp, herkesin gönlüne girmek ve onların gönlünü alarak,  toplumun temel beklentisi adaletli olmak. Adil ve adaletli bir yönetim anlayışı ile hareket etmektir. 20 senelik kamu görevimde 15 senelik belediye başkanlığı dönemimde alnım açık, başım dik sizlerin karşısına çıktık Allah bizleri sizin karşınızda mahcup etmesin. Bundan sonra ki süreçte inşallah 31 Mart'tan sonra Türkiye'de rekor kırıp Malatya'ya yakışır bir şekilde sandıkları patlatacağız ve artık durmak yok yola devam diyeceğiz. Malatya'mızı medeniyetler merkezi olan Malatya'mızı Anadolu'yu anayurt yapan Malatya’mızı mazisine layık bir şekilde hep birlikte el ele gönül gönüle vererek Malatya'mızı Türkiye'de kendisine yakışır bir şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

BİZ DEMOKRASİYE İNANDIK

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, Türkiye'nin son 16 yılda değişimin ve dönüşümünde çok mesafe kat ettiğini ifade ederek, “Bu partinin rotasının millet belirledi. Biz demokrasiye inandık biz her zaman darbelere karşı durduk. Her türlü millete karşı oynanan oyunlara karşı dimdik cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde dimdik ayakta durduk. Birçok oyunlarla karşı karşıya kaldık, çok kirli oyunlarla muhatap olduk. Ayaklarımız kendi içimizden veya başkaları tarafından çelme takanları, takmaya çalışanları gördük. Sesimiz edebimizden çıkmadı. Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. İstiyorlar ki birileri AK Parti'nin ayağı tökezlesin, istiyorlar ki Cumhur ittifakı zayıflasın. Değerli arkadaşlar biz cumhur ittifakını böyle 3-5 belediye için 5- 6 milletvekilliği için kurmadık. Biz bu cumhur ittifakını geleceğimiz için kurduk’’ dedi. 

İNŞALLAH TARİH YAZACAĞIZ

Milletin adaylar üzerinden hileye başvurup, algı operasyonu yapmaya çalışanların farkında olduğunu dile getiren AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da, “Partimiz kurulduğundan bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları daha da fazlasını ortaya koymak için gayret göstereceğiz. Yapmış olduğumuz hem yerelde hem genelde ki hizmetlerimizle gurur duyuyoruz. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin biz 4 kat daha fazlasını hatta bazı kurumlarda 10 kat daha fazlasını bu millete hizmet etmek için gayret ettik ve başardık. Bizim birlik ve beraberlik içerisindeki gayret ve çabalarımız bazı kesimlerin özellikle de AK Partili olmayanların AK Parti üzerinden nemalanmak için, adaylar üzerinden, bizleri yıpratmaya çalışıyorlar. Ama her seçim öncesinde bu hileye başvurup, algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar, milletimiz bunların yapmış olduğu bu algı operasyonu farkında teşkilatımız sahada Malatya tarafını net ortaya koyan bir il. İnşallah tarih yazacağız. Onlar bu tarih karşısında kuyruklarını kısarak yerlerini oturacak. Sosyal medya, internet üzerinden haber yapmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Herkes haddini bilecek, bu memleket, millet hizmet almıştır, hizmet almaya da devam edecek. Kimse hiçbir aday arkadaşımızın üzerinden, milletvekilimize, belediye başkanımıza, partimizin mahalle başkanına, laf söyleyebilecek, kapasitede değil” dedi.

TEŞKİLATLARIMIZLA BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ

Herkesin kendi partisi ile uğraşması gerektiğini aktaran Kahtalı, “Kendi aday adaylarını dahi tanımayanlar kendi, partilerin adaylarına tek laf etmezken adaylarımızla ilgili laf söylüyorlar. Hele bu partinin kendilerine belediye başkanlığı görev vermiş sonra kalkıp müsaade et başka arkadaşımızla devam edeceğiz dediğimizde ben daha iyi yapardım ben bunu kabul etmem ama ben bu reis ’çiyim diyorlar. Onlara hadi oradan diyorum. Biz beyefendiliğimizi korudukça bunlar kendilerinde bir hak var zannediyorlar herkes haddini bilecek. Bütün teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız. Yaptıklarımızı söyleyip, hedeflerimizi anlatacağız AK Parti teşkilatları olarak belediye başkan adaylarımız ve bu davaya gönül vermiş bütün kardeşlerimizle birlikte hep beraber sahada olacağız. Kalkıp ahkam kesenlere şunu söylüyorum 2002'den önce bu ülkede yapılan hiçbir şeyi unutmadık. Şimdi kalkıp, tekrar bu düzeni bozup, Türkiye'yi birilerine mahkum etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz koruyacağız. O yüzden hanım kardeşlerim Cumhurbaşkanımızın iktidara geldikten sonra yaptıklarını ve Öncesinde neler vardı bunların hepsini anlatacağız” şeklinde konuştu.

PARTİMİZE SALDIRAN KİŞİLİKSİZLER VAR

AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ise, sosyal medyada AK Parti’yi karalamaya çalışan  bir algı oluşturulmak istendiğini hatırlatarak, ‘’Malatya'daki hedefimiz gerçekten çok büyük en yüksek oyu almak için çok çalışmamız gerekiyor. Heyecanımızı getirmemiz gerekiyor. Gerçekten sahada amacına ulaşmak isteyen aslında bir avuç insana da meydanı boş bırakmamız gerekiyor. Aslında Reisten de Ak Parti'den son derece rahatsız olan böyle kişilik bozukluğu kişilerin partimize saldırmaları hiçbir zaman eksik olmadı. Bunların algı oluşturmasına fırsat vermemek lazım. Bunlar Tabii ki bunlar gereğini yapacak, bunlar kalkınmadan hizmetten rahatsız bunların geneli kendi çıkarlarını kendi çevrelerini düşünen bir avuç azınlıklar. Çıkar derken sadece Maddi çıkar düşünmemek lazım bunun yanında etkinlik siyasi bir vefat bunun için sosyal medyada olmak zorundayız yapılan her haber gerçekten AK Partili ile bizde ile ilgili ise mutlaka altında üç beş kişinin yorumlarını görürsünüz veya bunların sosyal medyada bir algı oluşturmak çabalarını görürsünüz. Ama aslında büyük kitlelerin gerçekten bu kentin sakinlerinin bunların karşısında edebinden hayatından efendiliğinden kişiliğinden kaynaklanan siyaset içinde olmayan kişilerin aslında bir avuç azınlığın etkisinde kalmaması için bizlerin teşkilat kademesinde daha duyarlı olmamız lazım.  Haberlere yorumlarımız da katılmamız lazım haberlerimiz de sosyal medyadan sosyal medya yapılan bütün çalışmaları olumlu haberleri yaymak yanlış haber yapanların karşısında olmak gerçekten doğruları sosyal medyada paylaşmak bizim bir görevimiz. Sahaya hakimiyet kurmamız lazım.  Her seçim daha da zorlaşıyor. AK Parti gerçekten güçlü bir parti, daha çok çalışarak, daha çok kişiye ulaşarak Malatya'da rekor bir oyla seçimi tamamlamış oluruz’’ ifadelerini kullandı.

AK PARTİ VEFA PARTİSİDİR

Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Cumhur ittifakı ile birlikte Malatya ve 13 ilçede tarih yazmaya devam edeceklerini söyledi Çalık, ‘’Bugün bir kez daha Malatya’nın kadınlarıyla gurur duyuyorum gurur duymaya da devam edeceğim inşallah ellerinize yüreklerinize sağlık. Bütün Türkiye'de kadınlar Ak dava neferleri olarak, tarihe imzasını attı. Yapılan bütün seçimlerde çok büyük başarılar elde etti, bunda en önemli etken çok kıymetli kadın kollarının davalı askerleri, erleri, ak davaya sahip çıkan milliyetçi kadınları. Sizlerin yürekleri o kadar büyük ki o altın değerindeki yürekleriniz hem Malatya'da hem Türkiye'de tarih yazdı, yazmaya devam edecek. Bugün istişare, danışma toplantımızı yapıyoruz ve her biri birbirinden kıymetli Belediye başkan adaylarımız bugün buradalar, kadınlarımız bugün arazide yol alacak arkadaşlarımız hepsi hazır vaziyette, ellerinde evraklar kapı kapı dolaşacaklar ve inşallah bugün beraberce çıktığımız yolun ilk ateşi buradan yakılacak. Kıymetli kardeşlerim kimse şunu unutmasın AK Parti bir veda partisi değildir AK Parti bir vefa partisidir. Dikkat etmeniz gereken partimizdir, liderimizdir. Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmedik ve değişmeyeceğiz. Yolda bizi bırakanları ise Allah'a havale edeceğiz. İnşallah Allah nasip ederse her ilçemizde tarih yazacağız. AK Parti kurumsal bir parti ile 16 yıldır 13 seçim geçirdi şimdi 14. seçimdeyiz. İnşallah önce millet önce memleket önce Malatya diyeceğiz, kadınlarımıza birlikte tarihi yazacağız, Cumhur ittifakı ile birlikte Malatya'da ve 13 ilçede tarihi yazmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.