Gençlerle çay içecek

AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın'ın sosyal medya üzerinden yaptığı çay davetine olumlu cevap veren son Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bugün saat 19.00'da Çınar Park'ta gençlerle bir araya gelecek.

Gençlerle çay içecek

Konuyla ilgili AK Parti Malatya İl Binasında düzenlenen basın toplantısına AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Bülent Tüfenkci, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın ve çok sayıda partili katıldı.

Güzel bir organizasyon oldu

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akın, program hakkında bilgiler verdi. Akın, “Öznur ablamız Çınar Park’ta bir fotoğrafı Twitter’da paylaşmıştı, burası neresi bilin bakalım diye. Yurt dışından İsviçre, Venedik, Viyana, İzmir, İstanbul diye yorumlar gelmişti. Biz gençler olarak da bizler abla burası Malatya Ordusu Çınar Park diye yorum yazdık. Ben de bir Twit attım. Abla gençleri oraya çay içmeye davet edersen hem Malatya’mıza hem de ülkemize Ordusu Çınar Park’ı tanıtmış oluruz, hem de gençlerle bir araya gelmiş oluruz dedik. Öznur abla bize Twit atarak gençler yarın Orduzu Çınar Park’ta çay içmeye gençleri bekliyorum diye cevap yazdı. Birçok vekilimiz, gençlik kolları genel başkan yardımcılarımızdan Malatya ile ilgili dönüşler oldu ve en son bir Twitter’da gençlerin kankası olan son Başbakanımızı da davet ettik. O da gençleri kırmadı, gençler Perşembe günü orada ben de sizlerle birlikte çay içmeye geliyorum diye Twit atınca güzel bir organizasyon oldu” dedi.

Programın amacı gençlerle buluşmak

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise,  Binali Yıldırım’ı Malatya da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nasip olursa Başbakanımızı, meclis başkanımızı Malatya’mızda misafir edeceğiz. Programın amacı gençlerle buluşmak. Ama Başbakanımız geldiğinde partimizi de büyükşehrimizi, valilimizi de ziyaret edecekler. Daha sonra da kısmen esnaf ziyareti ve belki bir sürpriz bir ev ziyareti gerçekleşebilecek. Ondan sonrasında da saat 19.00’da Başbakanımız gençlerimizle bir araya gelecekler. Tabi başbakanımız ile beraber genel başkan yardımcılarımız gelecekler, teşkilat başkanımız Erkan Kandemir, AR-GE Başkanımız Hamza Dağ, Çevre Ve Şehircilik Bakanımız Çiğdem Karaaslan, bunun yanında milletvekillerimiz gelecekler, belediye başkanlarımızdan misafirlerimiz olacak, sanat dünyasında misafirlerimiz olacak, bildiğim kadarıyla Hasan Kaçan gençlerle bir araya gelecek. İnşallah Malatya’da gençlerimizin öncülüğünde bu organizasyonla güzel bir etkinlik gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

Malatya’nın isteklerini de ileteceğiz

Binali Yıldırım’ı Başbakanımızı Malatya’da ağırlamanın Malatya’mız için bir kazanç olacağını belirten AK Parti Malatya milletvekili Hakan Kahtalı da, “Malatyalı gençlerimiz hem bu etkinliğe katılacak, hem AK Parti gençliğinin nasıl bir gençlik olduğunun güzel bir göstergesi olacak. Binali Yıldırım’ın Malatya’mız için çok büyük emekleri var. Malatya’mızın dört bir tarafını tüneller, yollarla birçok şeye onu desteği ile kavuşmuş olduk. Allah nasip ederse bundan sonra yapacağımız yatırımlarda da Malatya’mız için büyük faydaları olacak. Yarın geldiğinde Malatya’nın talepleri doğrultusunda isteklerimizi de kendilerine ileteceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti hizmet eden bir parti

AK Parti Malatya milletvekili Ahmet Çakır ise, Meclisin çalışmalarına ara vermesi ile birlikte yoğun bir şekilde sahada çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “İllerde bölgelerde birçok yerde yapılan çalışmalar var. AK Parti her daim meclis açık veya kapalı olsun her alanda her kesime ulaşan, halkı kucaklayan, halkı dinleyen bir anlayışla halkı için hizmet eden bir parti. Bu gün de Malatya’da farklı bir etkinlikle spontane gelişmiş ama büyük bir katılımın olduğu, genç milletvekillerinin ve Binali Yıldırım’ın katılması burayı daha da zenginleştiriyor” dedi. 

Her şey bir çayla başladı

Her şeyin bir çayla başladığını belirten AK Parti MKYK Üyesi milletvekili Öznur Çalık ise, sosyal medyanın gücünü çok net hissettiğimiz bir gün yaşadıklarını söyledi. Çalık,  “İki saatte sosyal medyada kıymetli Ömer Başkanımın bahsetmiş olduğu bizim hikayemiz bir Çınar Park fotoğrafı ve arkasında gençlerin çaya davet, çaylar bizden sohbet sizden dediler. Biz de çay bahane gençlik şahane Malatya’da buluşalım, Çınar Park’ta Battalgazi’de buluşalım dedik. Gençlerimiz ve yaş aldıkça gençleşenler kendini genç hisseden herkesi Battalgazi’de Çınar Park’ta gençlerle buluşmaya davet ettik. Ve bu başlayan hikayemiz iki saat içerisinde sosyal medyanın gücüyle muhteşem bir zirve yaptı. Ve bu zirveye katkıda bulunan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Ahmet Büyükgümüş’ün bunu Pazartesi değil, Perşembe yapar mısınız? Demesiyle ivme kazandı. Yaklaşık 20’ye yakın Milletvekilimiz Malatya’da gençlerimizle kendini genç hissedenlerle birlikte Battalgazi’de Çınar Park’ta buluşacak” ifadelerini kullandı.

Malatya sosyal medyada gündem olacak

Sosyal medyada Malatya’nın gündem olması ve kısa zamanda Malatya’nın konuşulmasının önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Malatya milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Konuklarımız Binali Yıldırım. Bu ülkeye büyük hizmetleri olan ve Malatya’mıza da bu anlamıyla birçok hizmeti olan değerli bir devlet ve siyaset adamı. Malatya’yı da seven bir abimiz. Dolayısıyla Malatyalı gençlerle buluşması, tecrübe aktarımında bulunması Malatyalı gençler için önemli bir fırsattır diye düşünüyorum. Ben inanıyorum ki, yarın da inşallah Malatya yine sosyal medyada bir numara ve gündem olacak. Dolayısıyla Malatya’nın kayısının, yemeklerinin, insanının konuşulduğu, birbirinden değerli arkadaşlarımızın özellikle genç arkadaşlarımızın Malatya’yı tanıması için bir fırsat olması, Malatyalı gençlerin de onları tanıması gerçekten önemli” sözlerine yer verdi.