Geleceğe hazırlanıyoruz

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, ligi kaybettiklerini ancak altyapıdan oyuncuları kazanarak, gelecek senenin hazırlıklarını yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Geleceğe hazırlanıyoruz

Arslan, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Arslan, şehirle bayramlaşamadıkları için basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Bütün Malatyalıların, Malatyasporluların, vatandaşlarımızın, Müslüman ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Buradaki amacımız takımımız ne durumda olursa olsun bir bayramlaşma geleneğini başlatmaktı” dedi. Yaşanılan sıkıntılara rağmen bayramda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Arslan, basın mensuplarına teşekkür etti. 

Bizde gençlere yöneldik

Donsah’ın takımdan ayrıldığını Azubuike’nin de sorununu olduğunu kaydeden Arslan, “Azubuike son oyundan çıkarttığımız pozisyondan sonra kendini farklı hissetmeye başladı. Sonra gelmeyeceğini söyledi. Alanyaspor maçı öncesinde Dicko ve Kenan’ın sorunları vardı. Artık süreleri dolmak üzereydi. Kenan cezalı olduğu için izin istedi. Mustafa’da başkanla görüşmesi vardı, onun için antrenmanlara çıkmıyor. Onun neticesinde bizde gençlere yöneldik. Senenin planlamasını yapmamız lazım, genç oyuncularında gelişimlerini tamamlamaları gerekiyor” diye konuştu. 

Hizmet etmeye çalışıyoruz

Arslan, bu sene yarışırken, çok da kötü bir senaryo olmaması için gelecek seneyi planlamaya çalıştıklarını ifade ederek, “Kulübümüze hizmet etmeye çalışıyoruz. Arkamızda eserler olsun. Bu genç takımımın, altyapının var oluş nedenleri A Takıma oyuncu yetiştirmek. Bizde bunu başarıyoruz. 14 oyuncumuz üst yapıdan idmana çıkıyor. Bu güzel bir şey. Ligi kaybederken, genç oyuncuları kazanıyoruz” dedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Ramazan Bayramı’nda kulüp personeline hem maddi hem de manevi desteğinden dolayı teşekkür etti. Haber-Foto: Abdullah Ergün