Gazetemize ödül

12 yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve Türkiye'nin ilk ve tek Spikerler Platformu Kırmızı Türk Spiker Dünyası'nın organize ettiği, 2. Altın Kayısı Ödülleri 2. kez Malatya'da düzenlendi. Gazetemiz, en iyi yerel gazete editörü ödülüne layık görüldü.

Gazetemize ödül

18 Eylül Cuma günü Malatya Kongre Kültür Merkezi, Kemal Sunal Salonu’nda gerçekleşen organizasyona iş, sanat, siyaset ve basın camiasından birçok isim katıldı.  Gerçekleştirilen ödül töreninde birçok dalga ödül dağıtılırken, Net Haber Gazetesi çalışanı gazeteci yazar Süleyman Keskin " 'en iyi yerel gazete editörü ' ödülüne layık görüldü.

En iyi yerel haber editörü 

Ödül gecesini tertip eden isimler arasında yer alan Cengizhan Kaya, tören öncesi yaptığı açıklamada, "En iyi isimleri ödüllendirdiğimiz '2. Baştürk Cam Altın Kayısı' ödüllerinde sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu ve guruluyuz. Sizleri saygıyla selamlıyorum. Kırmızı Türk Spiker Dünyası, spikerlik, medya, iletişim, sunuculuk alanında benzeri olamayan bir kuruluş olmuştur. 12. Organizasyonumuzu bu yıl ikinci kez Türkiye'nin en özel şehirlerinden birisi olan Malatya'da gerçekleştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Alanında en değerli ve yaratıcı isimlerin desteklenmesi temel felsefesiyle ortaya çıkan en iyi ödüllerimizin, temel felsefemize uygun artmasını sağlayacağını umut ediyoruz" dedi.  Organizasyonda emeği geçen diğer bir isim olan Akif Kaplan ise, Malatya'da ikinci kez bu organizasyonun düzenlendiğini anımsatarak, " Malatya'mızda düzenlediğimiz bu ikinci programda bizlere destek olan herkese çok çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca ödül alanları tebrik ediyorum. Ödüller için bir oylama yaptık ve bu oylama sonucunda ödüle hak kazanan isimleri çağırdık. Kimileri geldi, kimileride canlı bağlantılarla ödüllerini alacaklar" ifadelerinde bulundu. Açılış konuşmasının ardından geçilen ödül töreninde ‘Yaşamımıza Değer Katanlar’ bölümünde Altın Kayısı onur ödülü Yazar Hayati İnanç’a verildi.  Gazetemiz  çalışanlarından gazeteci yazar Süleyman Keskin'e 'en iyi yerel gazete editörü ' ödülü verilirken, kendisinin il dışında olması nedeniyle kendisi adına ödülü gazetemizin gönüllü muhabiri Yasir Keskin aldı.