Esnafa indirim müjdesi

Aksa Fırat Elektrik ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) arasında imzalanan anlaşmayla MESOB üyeleri bir yıl boyunca indirimli elektrik fırsatından yararlanacak. MESOB Başkanı Şevket Keskin, yapılan anlaşma ile yüzde 11 indirim ve bir yıl süreyle esnaf ve sanatkârların zamlardan etkilenmemesini sağladıklarını söyledi.

Esnafa indirim müjdesi

MESOB ile Aksa Fırat Elektrik arasında imzalanan anlaşma kapsamında oda üyeleri, 31 Mart 2020 tarihine kadar oda kayıt belgeleri ile Aksa Fırat Elektrik'in Malatya'daki Müşteri Hizmet Merkezlerine başvurarak sabit fiyat avantajından yararlanabilecek. Oda üyelerinin bir yıl boyunca sabit fiyat avantajından yararlanarak indirimli elektrik kullanmasını sağlayacak anlaşmanın imza töreni, Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürü Mustafa Gel ile MESOB Başkanı Şevket Keskin katılımıyla gerçekleşti.

En büyük indirim bizim için yapıldı

İmza töreni öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan ESOB Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkâr kesiminin çok büyük bir sıkıntı içinde olduğunu, Aksa Elektrik'ten elektrik ücretlerinde en azından yüzde 10 indirim yapılması ve bir yıl süreyle yapılacak zamlardan muaf tutulmasını talep ettiklerini anımsatarak, "Müdürümüz bu konuda bir hayli mücadele verdi. Bizim istediğimiz rakamın da üstünde bir oranda yüzde 11 indirim ve bir yıl süreyle esnaf ve sanatkârların zamlardan etkilenmemesini sağladı. Belki de Türkiye’de en büyük indirim bizim için yapıldı. Şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bir yıl boyunca esnaflarımız zamlardan etkilenmeyecek

Aksa Fırat Elektrik Malatya İl Müdürü Mustafa Gel ise, müşterilerinin her an yanlarında olduklarını belirterek, her adımı müşterilerin hayatını kolaylaştırmak için attıklarını belirtti. Gel, esnaf odalarıyla böyle bir protokol yapma niyetinde olduklarını aktararak, "Ancak sizin öncülüğünüzde beklentilerin üstünde bir oranla protokol yapma fırsatı bulduk. Normalde bu konuyu yönetimimizle konuştuğumuzda onlar da sıcak bakıyorlardı. Sizlerin de istek, arzu ve duyarlılığınız sebebiyle iyi bir indirim protokolü yapmış olacağız. Bu zor dönemlerde hepimizin elimizi taşın altına koymamız gerekiyor. Attığımız her adımda müşterilerimizin menfaatlerini koruyacak şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bir yıl boyunca esnaflarımız zamlardan etkilenmeyecek. Bugünün tarife koşullarında yüzde 11 indirime tekabül ediyor. Sabit fiyat verdiğimiz için yıl içerisinde zam gelmesi halinde bu indirim oranı daha da yukarı çıkmış olacak" şeklinde konuştu.