Erbakan geliyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Teşkilat çalışmalarına hız verdiklerini belirten Başkan Yıldırım, 77 il 670 ilçede teşkilatlanmaların tamamlandığını söyledi. Yıldırım, '20 Ekim Pazar günü Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla il kongremizi gerçekleştireceğiz' dedi.

Erbakan geliyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Net Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yıldırım, Net Haber gazetesinin doğru, ilkeli ve tarafsız yayıncılık konusunda çok dikkatli olduğunu kaydederek, Malatya'nın sosyoekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağladığını belirtti.

Çalışmalarımız devam ediyor

Teşkilat çalışmalarına değinen Yıldırım, “Partimiz 23 Kasım 2018'de merhum liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan hocamızın oğlu sayın Dr. Fatih Erbakan genel başkanlığında kurulmuştur. Teşkilatlanma çalışmalarına hız vererek 77 il ve 670 ilçede teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Malatya İl teşkilatı olarak ve bendeniz kurucu il başkanı olarak 20 Mart'ta aldığım bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışmaktayım. İl yönetimimizi, il gençlik kollarını ve il hanım kollarını oluşturarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 10 ilçemizde teşkilat kuruldu ve 8 ilçemizde de kongreler yapıldı" diye konuştu.

Tüm halkımız davetli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın 20 Ekim Pazar günü Ramada (Altın Kayısı) otelinde saat: 12'de yapılacak olan il kongresine katılacağını ifade eden Yıldırım, “Genel başkanımız cumartesi gecesi 23.45 uçağı ile Malatya'ya gelecek Pazar günü esnaf ziyaretlerinden sonra Ramada Otelde ki kongremize katılıp daha sonra ilimizden ayrılacak. Kongremizin Malatya'mıza, Türkiye'mize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor ve Malatyalı hemşerilerimizi kongremize davet ediyorum" ifadesinde bulundu.