Destek olmalıyız

Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Sadıkoğlu, gazetecilerin, sahada zor şartlar altında haber alma özgürlüğünü sağlama adına gayret ettiklerini söyledi. Sadıkoğlu, ekonomik yönden zor günler geçiren yerel basına destek olacaklarını ifade etti.

Destek olmalıyız

Net Haber Gazetesinin Malatya da tarafsız gazetecilik yaptığına dikkat çeken TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Bugünkü konvektörde gelişmeleri üyelerimize ve Malatya halkına duyurduğu için kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla buradaki arkadaşlarımızın da yıllardan beri bu işin tozunu yutarak, sahada gayret gösterip her türlü şartlarda haber alma özgürlüğünü sağlayabilmek adına bir duruşu var. Bizde onların yanında olduğumuzu ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde farkındalık yaratmak için burada olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.  Yaptıkları çalışmalarda her türlü destekçisi olduğumuz ifade etmek istiyoruz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor Malatya'nın vizyonuna katkı sağladığı için de ayrıyeten teşekkür ediyoruz" dedi.

Sözümüzün arkasındayız

Yerli otomobil TOGG için konuşan Sadıkoğlu, 44 araç alacaklarını hatırlatarak, “TSO'nun 44 araca şahıs olarak ihtiyacı yok. Şunu ifade etmek istiyorum.  Özellikle meclis üyelerimize bizim yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın araç talebi kendi üyelerimiz adına Malatya'mızın plakası 44 olduğundan dolayı biz bundan dolayı 44'ü deklare ettik. Sözümüzün arkasındayız. Meclis üyeleri ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın şahsi olarak alacakları araç 44'ün üzerinde biz 44'ü vurgulamak ve Malatya'nın 44 plakasının tanınması anlamındaydı. Ticaret Odası'nın 44 araca ihtiyacı yok. Ama biz üyeler olarak almayı taahhüt ediyoruz, sonuna kadar arkasındayız" diye konuştu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Net Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keskin ise, TSO’nun yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirterek, Sadıkoğlu’na başarı dileklerinde bulundu.