CHP'den tulum desteği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın temin ettiği koruyucu tulumları sağlıkçılara teslim etti.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'den  tulum desteği

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, koronavirüs (kovid-19) ile canla başla mücadele eden sağlıkçılar için koruyucu tulum gönderdi. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yönetim kurulu üyeleri ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın danışmanı Hasan Kara ile birlikte Ağbaba’nın göndermiş olduğu tulumları, sağlıkçılara teslim etti. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine 500, ilçelerdeki devlet hastanelerine 500 olmak üzere toplamda 1000 adet koruyucu tulum sağlıkçılara verildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın temin ederek, Malatya’ya gönderdiği koruyucu tulumları sağlıkçılara teslim ettiklerini söyledi. Kiraz, “500 adet koruyucu tulumu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine teslim ediyoruz. 500 koruyucu tulumu ise ilçelerimizdeki devlet hastanelerimizde görev yapan sağlıkçılarımıza dağıttık” diye konuştu. 

Kiraz, daha öncede sağlıkçılara koruyucu siperlik verdiklerini anımsatarak, “Bir pandemi süreci yaşıyoruz. Bütün dünya bu salgını yaşıyor. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi de bu süreci başarılı bir şekilde yürütüyor. Bütün sağlık çalışanlarımızda özveriyle görevlerini yapıyorlar” dedi. 

Sağlık çalışanlarına bu süreçte her türlü desteği verdiklerini ve yanlarında olduklarını ifade eden Kiraz, “Sağlıkçılarımız pandemi sürecinde canla başla mücadele ediyor. Bu anlamda sağlıkçılarımızı kutluyoruz. Sağlıkçılarımıza bir nebze olsun destek ve katkı sunmak istiyoruz. Koruyu siperliklerde olduğu gibi koruyucu tulumlarla da sağlıkçılarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Sağlıkçılarımızı verdikleri mücadelen dolayı da gönülden alkışlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Kiraz, normalleşme sürecine geçildiğini ancak pandemi sürecinin sona ermediğini kaydederek, “Zaman zaman vakalarda artışlarda söz konusu oluyor. Bu süreçte tehlikenin devam ettiğinin farkındayız. Bu süreçte sağlıkçılarımıza desek sunuyoruz. Bu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavileri süren vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” diye konuştu. 

İl Başkanı Kiraz, koruyucu tulumları, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Ersoy Öksüz ile Rabia Baykara’ya teslim etti.