Berber ve kuaförlere eğitim

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz olarak,uygulamalı topuz, renklendirme, türban, makyaj, cilt bakımı eğitimi verildi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Berber ve kuaförlere eğitim

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası tarafından berber ve kuaförlere ücretsiz olarak,uygulamalı topuz, renklendirme, türban, makyaj, cilt bakımı eğitimi verildi.
Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayında düzenlenen eğitime Malatyalı ve Malatya dışından kuaför ve berberler yoğun ilgi gösterdi.Eğitimle ilgili konuşan Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, bu tür eğitimleri devam ettireceklerini söyledi.
Güzel bir eğitim olacağına inanıyorum
Toptaş, esnafın özellikle türban eğitimi istediğini dile getirerek, “Biz de tamamen kuaförlerimizin isteği doğrultusunda Sevda Sarman ile  görüşmeleri sağladık. Sağ olsun kendisi de bizi kırmadı. Yoğun bir şekilde işlettiği salonuna bırakarak Malatya'ya geldi. Camiam adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Diğer eğitmenlere de teşekkür ediyorum. Onlar da bugün bizi kırmadı. Cengiz Korkunç topuz eğitimi verecek. Malatya ikinci gelişi kendisine teşekkür ediyorum. Gökay Yıldız hocamız renklendirmede bugün sahne alacak renklendirmede de ihtiyacımız vardı. Dediğim gibi türban biraz yoğun olduğu için üstüne biraz daha fazla düştük. Gökay Yıldız türban konusunda kuaförlerle beraber olacak. Merve Karaçay hocamız makyaj konusunda yardımcı olacak. Diğer bir eğitmenimiz de Zehra Tuana Peköz cilt bakımını ile ilgili kuaförlerimizle beraber olacak. Dolu dolu güzel bir eğitim geçmesini diliyorum. Sevda Sarman  hocamızla türban konusunda sahne alacak çok güzel bir eğitim olacağına inanıyorum. Kuaförlerimiz güzel bir şekilde eğitim alarak faydalanacaklar. Kuaförler odasının her zaman çıtayı yüksek tutarak ileriye gitmek azmindeyiz. Her zaman da bunu vurgulayarak söylüyoruz. Ben bu koltuğa bu genç yaşta geldim oturmaya gelmedim. Tekrar söylüyorum. Hizmet, hizmet, hizmet. Kuaför camiasının içinde olacağım görev süresi içerisinde görev verildiği takdirde her zaman onlarla beraber olacağım. Esnafımla beraber olduğum zaman bu görevi layığı ile yerine getirdiğime inanıyorum ilerleyen günlerde daha güzel konularda beraber olacağız" dedi.
Malatya'ya ayrı bir değer veriyorlar
Firmaların  Malatya'daki eğitimlere çok iyi bir ilgi gösterdiklerini söyleyen Toptaş, “Bu ilginin de odanın aktifliğinden dolayı. İyi bir ekiple çalışıyorum. Eğitimleri hep görüyorsunuz onlar da takip ediyorlar. Bu yüzden Malatya'ya ayrı bir değer veriyorlar. Onun için bütün firmalarımıza teşekkür ediyorum. İstanbul-Ankara Bursa'daki Gaziantep'teki firmalarında teşekkür ediyorum. Odanın kasasından bir kuruş çıkarmadan bunu da başarıyoruz. Firmaların bizde onların da ürünlerinin tanıtımı açısından bizim de kendilerine yardımımız oluyor.  Kendi reklamlarını yapıyorlar. Onlar için de güzel bir şeyler. Ondan dolayı sağ olsunlar bize değer veriyorlar. Şu anki bir firma bile bir talepte geldiğinde biz de kendilerine yardımcı oluyoruz. Ama biz orada bir şart koştuk. Özellikle üstüne basa basa söylüyoruz. Sevda Sarman Malatya'da olacaksa biz o eğitimde varız diyoruz. Onlar da kabul ettiler Malatya Kuaför camiasının yüzünü gösteriyor. Kuaförün nasıl olduğunu gösteriyor.  Bu açıdan  biz çok mutluyuz iyi bir ekiple çalışıyorum. Başkan olarak pek sahada değilim. Ekibimle birlikte sahadayım. Ben sadece organize yaparım berber camiası gerisini halleder” diye konuştu.