Battalgazi lidere bileniyor

Malatya 1.Amatör Küme Ligi B Grubunda haftayı üç puanla kapatarak zirve yarışından kopmayan Battalgazi Belediyespor, ligin 12.haftasında lider Arguvan Belediyespor'a konuk olacak. Mavi beyazlılar, lideri karşısında tüm hesaplarını üç puan üzerine kurdu.

Battalgazi lidere bileniyor

Malatya 1.Amatör Küme Ligi heyecanı devam ediyor. 11.hafta heyecanı geride kalırken, 12.hafta müsabakaları yine nefes kesmeye devam edecek. B grubunda mücadele eden Battalgazi Belediyespor, ligin 12.haftasında deplasmanda grubun kaderini yakından etkileyecek zorlu doksan dakikaya çıkacak. Haftayı üç puanla kapatarak zirve yarışından kopmayan Battalgazi Belediyespor, deplasmanda lider Arguvan Belediyespor’a konuk olacak. Lider ile aradaki 4 puanlık farkı 1’e indirmeye hedefleyen mavi beyazlılar, tüm hesaplarını üç puan üzerine kurdu. Bu zorlu doksan dakika 1 Mart Pazar günü saat: 13.00’te Arguvan İlçe Stadında oynanacak.

ÖZKAN: “TEKNİK EKİP VE FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİMİZ TAM”

Maç hakkında kısa bir açıklama yapan Battalgazi Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Özkan, “Öncelikle bu zorlu maç öncesi iki takım taraftarlarına Fair Play çağrısında bulunmak istiyorum. İnşallah dostluk ve mücadele gücü yüksek bir müsabaka olur. Amacımız bu zorlu müsabakada üç puanı alan taraf olmak istiyoruz. Alacağımız üç puanla lider ile aradaki puan farkını 1’e indirmek istiyoruz. Grubun kaderini yakından ilgilendiren bir müsabaka olacağının farkındayız. O yüzden hafta başından bu yana hazırlıklarımızı bu yönde sürüyoruz. Teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam” dedi.
Battalgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Hacı Ali Tankız ise “Zorlu bir doksan dakika bizleri bekliyor. Takımımızda güzel bir hava oluştu. Lideri kendi sahasında devirerek, üç puana uzanan taraf biz olacağız. İki takımada başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.