Battalgazi gözünü liderliğe dikti

Malatya 1.Amatör Ligi 5.hafta heyecanı sona erdi. B grubunda sahasında Arguvanspor ile 2-2 berabere kalarak ligdeki namağlup unvanını sürdüren Battalgazi Belediyespor, ligin 6.haftasında liderlik mücadelesine çıkacak

Battalgazi gözünü liderliğe dikti

Malatya 1.Amatör Ligi 5.hafta müsabakalarıyla sona ererken, ligin 6.haftasında oynanacak olan müsabakalarla heyecan kaldığı yerden devam edecek. B grubunda ligin 5.haftasında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Arguvanspor’u konuk eden Battalgazi Belediyespor, nefes kesen müsabakadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Aldığı bir puanla puanını 9’a yükselten kırmızı siyahlılar, lider Arapgirspor ile puanını eşitledi. Ligin 6.haftasında deplasmanda lider Arapgirspor’a konuk olacak olan Battalgazi Belediyespor, zorlu deplasmandan alacağı puanlarla liderlik koltuğuna oturma şansı yakalayacak. Bu zorlu maç öncesi kısa bir açıklamada bulunan Battalgazi Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Özkan, zorlu maçtan üç puanla döneceklerini belirtti.

“Üç puanla ayrılan taraf biz olacağız”

B grubunun iddialı ekiplerinden Battalgazi Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mehmet Özkan, “Amatör Lig’de 5.hafta müsabakalarını geride bıraktık. Ligin 5.haftasında ligin bir başka güçlü ekiplerinden bir tanesi ile karşılaştık. Bu maçı izleyenler bu maça doymamıştır. Güzel bir maç oldu ve sahadan bir puanla ayrıldık. Fakat bizim için çok önemli bir haftaya geldik. Aynı puana sahip iki takım bu hafta kozlarını paylaşacak. Deplasmanda lider Arapgirspor’a konuk olacağız. Zorlu bir doksan dakika bizleri bekliyor. Buradan alacağımız üç puanla liderlik koltuğuna oturacağımız gibi Şampiyonlukta rakibimizin bir adım önüne geçmiş olacağız. Takımımız bu maçta ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor. Bu zorlu müsabakada gülen taraf biz olacağız. Centilmence, dostça ve güzel bir müsabaka diliyorum” dedi.