Başarı dilediler

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkçi'nin yanı sıra AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ve Hakan Kâhtalı, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başarı dilediler

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “AK Parti Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, İl Teşkilatımızın kıymetli üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte çok yoğun bir seçim dönemi yaşadık. Yeşilyurt’ta gitmediğimiz mahalle, kapısını çalmadığımız ev, elini sıkmadığımız tek bir hemşerimiz bırakmadık. Seçimlerin sonucunda kıymetli hemşerilerimizin teveccühü ve destekleriyle büyük bir oy farkıyla Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilmenin yanı sıra AK Partinin oylarını yükseltmenin onurunu yaşıyoruz. Hemşerilerimiz bundan sonra ki beş yıl için bizlere Yeşilyurt Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir görevi layık gördüler.2014 yılından beri Yeşilyurt’u gerek alt ve üst yapı yatırımları gerekse de sosyal, kültürel, eğitim, sportif, temizlik ve çevresel projelerimizle geliştirdik ve büyüttük. Geride bıraktığımız dönemde yakaladığımız başarı grafiğini inşallah yeni dönemde sürdürmek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde üstün başarılar dileyen AK Parti Milletvekili Hakan Kâhtalı ve Ahmet Çakır da, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarılar dilediler.

Şükranlarımı sunuyorum

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a yeni görevinde başarı dileklerini paylaştıktan sonra yaptığı konuşmada “ Öncelikle Yeşilyurt’ta yaşayan tüm hemşerilerimize seçimlerde AK Partimize, Cumhur İttifakına ve Belediye Başkanımıza verdikleri destekler ve gösterdikleri teveccühten dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise, “Malatya’da Büyükşehrimiz başta olmak üzere Yeşilyurt’umuzda ve Battalgazi’mizde çok ciddi oy alarak Belediye Başkan Adaylarımız göreve seçildiler. Mehmet Çınar Başkanımızı Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçen tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.