Antalya kampı başladı

Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlarla, ligin son sırasına yerleşen Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendiriyor.

Antalya kampı başladı

Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un Antalya'daki 10 günlük kampı başladı. Yeni Malatyaspor, kamptaki ilk idmanını, teknik direktör Marius Șumudica nezaretinde gerçekleştirildi. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından gruplara ayrılan oyuncular top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. İdman dar alanda yapılan hücum ve defans organizasyonlarıyla tamamlandı. Yeni Malatyaspor, hazırlıklarına bugün yapacağı çalışmalarla devam edecek.

Karagümrük hazırlıkları Antalya'da tamamlanacak

Spor Toto Süper Lig'e verilen arada çalışmalarını sürdürmek için Antalya'ya giden Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da, kampta yapılacak fiziksel ve taktik çalışmaların yanı sıra oyuncuların daha çok bir arada olarak kaynaşması hedefleniyor. Futbolcular ve teknik heyet 10 günlük kampın ardından ligin 24. haftasında oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı için İstanbul'a gidecek.