Ankara'dan destek ziyareti

Ankara Berberler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, 6,8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Malatya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kara, 'Birlik ve berberlik içinde aynı mesleği icra ettiğimizden dolayı kendi üstümüze düşen görevi yapmak için Malatya'mıza, Elazığ'ımıza ziyaretlerde bulunuyoruz' dedi.

Ankara'dan destek ziyareti

Ankara Berberler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, beraberindekilerle Malatya Berberler Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Berberler Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, Malatya'da Elazığ'da yaşanan depremde, Van'da çığ altında kalan ve uçak kazasında vefat edenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Depremden dolayı mağdur olan esnafların olduğunu söyleyen Toptaş, "Sayın bakanımızın bir açıklaması vardı. Tüm esnafa 50 bin lira faizsiz, beş yıl içerisinde ödenecek. Bu çok güzel oldu esnaflarımız için. İnşallah parayı alma noktasında biraz kolaylaştırırlar. Bu konuda tüm esnaflarımız da bu krediden faydalanır. Tüm esnafa verilmesi bizim için çok iyi oldu. Esnafımız ister istemez 3-4 ay bir mağduriyet yaşayacaktır. Esnaflar depremden dolayı Malatya’mızda bayağı bir yara aldı. İnşallah bunun üstesinden de geleceğiz. Rabbim bir daha böyle bir afetler bize yaşatmasın" dedi.

Üstümüze düşen görevi yapmak için buradayız

Malatya-Elazığ depreminde, uçak kazasındaki vefat eden başsağlığı dileyen Ankara Berberler Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara ise, "Yaralılara geçmiş olsun diyorum. Bir an önce inşallah iyi olsunlar.  Tabii ki ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birlik beraberlik içerisinde olmamız gereken bir gündeyiz. Bugün Malatya'da Elazığ'da yaşanan deprem felaketi İnşallah bir daha ülkemizde böyle acılar göstermesin. Bizler de bir dayanışma içerisindeyiz. Birlik ve berberlik içinde aynı mesleği icra ettiğimden dolayı kendi üstümüze düşen görevi yapmak için Malatya’mıza Elazığ’ımıza ziyaretlerde bulunacağız. Bugün Malatya’dayız. Malatya'da başkanımızı ziyaret ediyoruz.  Devletimiz gereken yardımları yapıyor. Malatya'daki odamız zaten birebir ilgileniyor. Eğer Bizler de Ankara olarak aynı meslekten olduğumuz bir oda olarak üstümüze düşen bir şey varsa bizde yanında olduğumuzu söylemek için bir geçmiş olsun ziyareti bulunuyoruz. Tekrar geçmiş olsun Allah böyle felaketleri bir daha ne ülkemizde yaşayan insanlara göstermesin inşallah. Tekrar başınız sağ olsun" şeklinde konuştu.