AK Parti erdemliler hareketidir

AK Parti Malatya milletvekilleri ile parti teşkilatı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. AK Parti'nin bir erdemliler hareketi olduğunu belirten Gürkan, alınan görevi bir üst versiyona nasıl çıkartılır bunun gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

AK Parti erdemliler hareketidir

AK Parti Malatya milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve parti yöneticileri ile Gürkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, “Önümüzde bir süreç var. AK Parti erdemliler hareketidir. Alınan görevin bir üst versiyona nasıl çıkartılır bunun gayreti içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız, belediye başkan adaylarını açıklarken, gönül belediyeciliği anlayışının bütün Türkiye’ye teşkil edilip hakim kılınması noktasında belediye başkan adaylarına gerekli telkinlerde bulundular.  Diğer taraftan çok güzel bir ifade kullandı. Belediye Başkanları sadece seçildiği dönemlerle kendilerini sınırlandırmasınlar, Geçmiş yüzyılların belediye başkanı olma noktasındaki felsefi düşüncelerini ve gelecekteki yüzyıllardaki hizmetlerle anılması noktasındaki vizyon içerisinde çalışmalarını arzu ediyoruz dedi. Biz cumhurbaşkanımızın bize verdiği bu hedefler çerçevesinde başta cumhurbaşkanımız sonra parti teşkilatımızın ve milletvekillerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız” dedi.

Belediyelerin çalışmalarını takip ediyoruz

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Malatya Milletvekillerimizle beraber, büyükşehir belediye başkan adayımız olan Selahattin Gürkan başkanımızı tebrik etmeye ve iyi dileklerimizi iletmeye geldik. Battalgazi’mizde yaptığı güzel hizmetleri, inşallah büyükşehir belediye başkanı olarak devam ettirecek” ifadelerinde bulundu. 31 Martta 2019 seçimlerinde Malatya’da tarihi bir rekora imza atmak istediklerini söyleyen Milletvekili Öznur Çalık, ‘’Ziyaretimizi sebebi kıymetli, belediye başkanımız Selahattin Gürkan’a hayırlı olsun. Çok zorlu bir görev ve bu zorlu görevi üç dönem belediye başkanlığı yapan başkanımızın rahatlıkla üstesinden geleceğine inanıyoruz. Malatya’da iki tane CHP’li belediye var Arguvan ve Hekimhan. Onlarda dâhil olmak üzere temel hedefimiz Malatya’daki bütün belediyelikleri almak. Büyükşehir ile birlikte Malatya’mızda tarihi bir rekora imza atmak istiyoruz. AK Parti olarak büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Hizmet yarışı olarak görmekteyiz

Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, “Türkiye önemli bir yerel seçim arifesinde olduğunu hatırlatarak, “AK Parti olarak aday belirleme süreçleri titizlikle devam ediyor. Bazı illerin adayları Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Malatya’da o açıklanan iller arasında yer aldı. Battalgazi Belediyesinde başarıyla görev yapan ve memnuniyet oranlarını yükseklere çıkartan Selahattin Gürkan’ı 31 Mart seçimlerinden sonra inşallah büyükşehir belediye başkanı olarak yüksek bir oyla seçmiş olacağız. Böylelikle AK Parti belediyeciliğinin, büyükşehirde hem devamına, hem de hizmet anlamında daha da artarak hizmetlerimizi devam ettirmiş olacağız” diye konuştu. Malatya’nın belediyecilik konusunda Türkiye’de dikkat çeken bir il olduğunu söyleyen Milletvekili Ahmet Çakır, “Hem sağlıklı kentleşmesiyle, hem de sosyal ve kültürel belediyeciliğiyle dikkatleri çeken bir il. Bunları hizmet yarışı olarak görmekteyiz. Görevi devam ettiren Hacı Uğur Polat Başkanımızın bizden daha başarılı olduğuna, Selahattin Başkanımızın da bu çıtayı yükselterek daha da güzel hizmetler yapacağına inanmaktayız. Amacımız belediyelerimiz ile birlikte Malatya’mıza daha güzel hizmetler yapabilmek. İnşallah Malatya’da Türkiye’de dikkat çeken oyları alacağız” ifadelerinde bulundu. Milletvekili Hakan Kâhtalı da “Nasip olursa bugüne kadar Battalgazi ilçesinde yapmış olduğu hizmetlerin daha iyisini inşallah, büyükşehirde yapacağına hiçbir kuşkumuz yoktur. Selahattin Gürkan başkanımız, Hacı Uğur Başkanımızın 31 Mart’ta bırakacağı bayrağı inşallah daha ilerlere taşıyacağından hiçbir şüphemiz yok. Bizlerde Milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatımız ile beraber elimizden gelen desteği vereceğiz’’ şeklinde konuştu.