Sporculara bisiklet sürprizi

Malatya Rönesans Holding Konteynır Kent'te karate antrenmanı yapan, karate sporcularına, Rönesans Konteynır Kent Kaymakamı Oğuz Yiğit sürpriz yaparak bisiklet hediye etti.

Sporculara bisiklet sürprizi

Yeşilyurt Rönesans Holding Konteynır Kent’te kalan ve burada antrenmanlarını sürdüren Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü Kursiyerleri ve Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü resmi lisanslı sporcularına,  Rönesans Konteynır Kent Kaymakamı Oğuz Yiğit tarafından bisiklet hediye edildi. Malatya Yeşilyurt Kaymakamlığı Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Rönesans Holding Konteynır Kent’te kalan depremzedelere yönelik karate kursu açıldı. 35 sporcunun eğitim aldığı kursa Rönesans Konteynır Kent Kaymakamı Oğuz Yiğit tarafından bisiklet hediye edildi. Bisiklet dağıtımıyla ilgili konuşan Türkiye Karate Federasyonu Antrenörü ve Uluslararası Hakemi Muhammet Kemal Gülşen açıklamasında;’’ Ülkemizde yaşanan 6 Şubat Depremi’nden sonra devletimiz bizleri sahadaki depremzede çocuklara moral ve motivasyon sağlamak ve depremin yaralarını hep birlikte sarmak için görevlendirme yaptı. Bizlerde ilk önce çadır kentte karate antrenmanlarımıza başladık. Devamında konteynır kentte antrenmanlarımıza devam ettik. Malatya’da karate yanı sıra Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün resmi lisanslı sporcuları olarak diğer branşların faaliyet takviminde yer alan bir çok müsabakaya katım sağlayarak, birincilik kupası ve altın madalya ile konteynır kente dönüş sağladık. Göreve geldiği ilk günden beri büyük bir özveri ile en iyi şekilde çalışmalarına devam eden Rönesans Holding Konteynır Kent Kaymakamımız Sayın Oğuz Yiğit bizleri yakından takip edip İlimizdeki tüm yarışmalarda bizlere elinden gelen hizmetin maddi ve manevi olarak en büyüğünü sergiledi. Bizler Karate Ailesi olarak ilk kez bir Kaymakamın yanımızda olup destek olduğunu gördük ve bu bizleri çok onurlandırdı ’’ dedi.

Bir çok şampiyon sporcu çıkacak

Malatya Yeşilyurt Rönesans Konteynır Kent Kaymakamı Sayın Oğuz Yiğit konuşmasında:  ‘’Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Göreve geldiğimiz günden beri depremin yaralarını sarmak için elimizden gelenin en iyisini yapma çabasındayız. Konteynır kentte Antrenörümüz Muhammet hocanın ve beraberinde sporcuların çalışmalarını yakından takip ediyorum. Hocamızı bu başarısından ötürü de tebrik ediyorum. Basketbol Sahası’nda antrenman yapan karateci sporcularımız için gerekli yerler ile yazışma yaparak antrenman salonu tahsis ettik. Yine bunun yanı sıra ilimizi temsil ettikleri için Karate sporcularımıza eşofman hediye ettik. Biz şöyle diyoruz;’’ Spor İle Geçirilen Her Gün Kazanılan Yarınlardır’’. Konteynır kentte Türk Bayrağımızı göklerde dalgalandıracak birçok şampiyon sporcu çıkacağına inanıyorum. Karate sporcularının spora olan ilgi ve yeteneklerini görmek beni çok mutlu etti. Antrenör Muhammet hocamızla toplantı yaparak karate antrenmanlarına düzenli gelen, spor faaliyetlerinde derece yapan ve en önemlisi olan okul başarısı göz önüne alınarak başarılı sporcularımızdan 6 tanesine devletimizin göndermiş olduğu bisikletlerden hediye ettik.  Tüm sporcularımıza başarıların devamını diliyorum” ifadesini kullandı.