Malatya'da TOKİ konutlarının kura tarihi belli oldu!

Ak Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya'da yapımı tamamlanan TOKİ konutların kura çekiminin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı. İşte konut kuralarının çekileceği tarih. Detaylar haberimizde…

Malatya'da TOKİ konutlarının kura tarihi belli oldu!

Ak Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile yaptığı görüşmede; yapımı tamamlanan depremzedelere teslim edilecek olan Malatya’daki TOKİ konutlarının kura çekim tarihini açıkladı. Peki Malatya’da konutlar depremzedelere ne zaman teslim edilecek?

Malatya'da TOKİ konutların kura tarihi belli oldu!

Kura çekimi 17 Şubat’ta 

Babacan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında; “İçişleri Bakan Yardımcımız Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanımız Okay Memiş ile görüştüm. TOKİ kuralarının tarihi ve detayları ile alakalı resmi bilgileri vereyim: Malatya'daki TOKİ'lerin ilk teslimatı için ilk kuralar 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Ardından da 1-2 ay arayla, yeni evler bittikçe, bekletilmeden yeni kuralar çekilip evlerin teslimatları yapılacak. Ve süreç, bütün TOKİ evleri hak sahibi tüm vatandaşlarımıza teslim edilinceye dek bu şekilde yürütülecek” açıklamasında bulundu.