Malatya'da Sanayi Hamlesi Başlıyor!

Malatya'da Altay Kışlası'nda yeni sanayi, organize sanayi bölgesinde kamulaştırma, esnafa faizsiz KOSGEB kredisi ve özel sektörde yatırımcıya teşvik konuları Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın gündemine alındı.

Malatya'da Sanayi Hamlesi Başlıyor!

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Altay Kışlası arazisi üzerine inşa edilmesi planlanan yeni sanayi projesinde çalışmaların sürdüğünü belirtti. Küçük Sanayi Sitesi esnafının mağdur olmaması için tüm gayretin gösterildiği ifade edildi.

Malatya'da Sanayi, Kamulaştırma ve Teşvik Hamlesi Başlıyor!

Milletvekili Ölmeztoprak ziyarete dair yaptığı açıklamada:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Malatya'nın sanayi ve endüstri alan konuları görüşüldü.

Altay Kışlası'nın arazisi üzerindeki yeni sanayi alanı için çalışmalar hızla ilerliyor.
Organize Sanayi Bölgesi'nde kamulaştırma, arıtma, elektrik alt yapı ve alan üzerinde özellikle çevre sağlığı açısından aciliyetinin üzerinde duruldu.
Esnaf için faizsiz KOSGEB kredileriyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Malatya'da Sanayi, Kamulaştırma ve Teşvik Hamlesi Başlıyor!
Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerimizdeki mevcut ve planlanan sanayi alanları ile özel sektörlere yönelik yatırımcıyı teşvik edecek bölge ve maddeler istişare edildi.
Milletvekili Ölmeztoprak ayrıca:Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş'e de ziyaretlerde bulunarak Malatya'nın temel ekonomik parametreleri ile istişarelerde bulunduklarını kaydetti.