Malatya çabuk toparlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçilmeleri halinde Malatya'yı deprem bölgesinin en çabuk toparlanan ili yapacaklarını söyledi.

Malatya çabuk toparlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmaları kapsamında Niyazi Mısri Caddesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dinledi.

Malatya çabuk toparlanacak

Prof. Dr. Gezer’i yakından takip ettiklerini belirten esnaflar, Malatya için bilgi ve projeleri olan adayların bu seçimde göreve gelmeleri gerektiğini belirterek bu seçimde bağımsız aday İbrahim Gezer’i destekleyeceklerini ifade etti.

Malatya çabuk toparlanacak

Daha sonra Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bulunan Samanköy Konteyner Kent’i ziyaret eden Gezer, göreve geldiklerinde Malatya’da kalıcı konutlarının yapımının hızlanması adına konunun takipçisi olacaklarını ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak da konut üreterek bu sorunu çözmeye gayret göstereceklerini söyledi.

Malatya çabuk toparlanacak

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer daha sonra Yeşiltepe Mahallesinde Yeşil-Der’i ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Mümtaz Toy ve yönetimi ile bir araya gelen Gezer, mahalle sakinleri ile de buluştu.

Malatya çabuk toparlanacak

Malatya’yı hızla ayağa kaldıracaklarını ve 5 yılda deprem bölgesinin en çabuk toparlanan ili yapacaklarını ifade eden Gezer, işsizlik ve yoksulluğu da ortadan kaldırma adına belediye olarak projelerini olduğunu kaydetti.

Malatya çabuk toparlanacak

Malatya’nın bu kötü gidişatına artık dur demenin vaktinin geldiğini de ifade eden Prof. Dr. Gezer, göreve geldiklerinde “Malatya’da bir kalkınma seferberliği başlatmamız lazım. Göreve gelir gelmez İnşallah her alanda ciddi bir kalkınma seferberliğini başlatacağız” şeklinde konuştu.