Gülnarlılar artık uzağa gitmeyecek!

Gülnar Devlet Hastanesi'nde mart ayı itibari ile Bilgisayarlı Tomografisi Cihazı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniğinin hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Gülnarlılar artık uzağa gitmeyecek!

2016 yılında yeni binasına taşınan 40 nitelikli yatağa sahip Gülnar Devlet Hastanesi, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetinin kalitesini arttırma yönündeki çalışmalarına devam ediyor. Birkaç branş dışında personel ve hekim eksiği bulunmayan Gülnar Devlet Hastanesi’nde mart ayı itibari ile Bilgisayarlı Tomografisi Cihazı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği hizmet vermeye başladı.

Hizmete giren yeni birimlerle ilgili açıklama yapan Başhekim Uzm. Dr. Hasan Şahin, yeni hizmete alınan BT Cihazı ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği ile birlikte sevklerde yüzde 30’lar civarında bir azalma olduğunu söyledi. Şahin, "Bir firma tarafından hastanemize hibe edilen Bilgisayarlı Tomografi Cihazı ile tanı koyma noktasında büyük bir avantaja sahip olduk. Bu da hastanemizden başka sağlık tesislerine sevklerimizde kayda değer bir azalmayı sağladı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz ise Gülnar Kaymakamlığımız tarafından finanse edilmiş olup, haftanın 5 günü vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Şu ana kadar 758 vatandaşımız bu hizmetten faydalanmıştır. Bu iki birimin hastanemize kazandırılmasında emeği geçen ve ayrıca bu hizmetlerin sunulması noktasında personel desteği sağlayan bakanlığımıza ve İl Sağlık Müdürlüğümüze, vatandaşlarımız ve hastanemiz adına teşekkürlerimi sunarım” dedi.