Futbolda Krizin Boyutu Büyüyor Malatyaspor'da nasibini aldı!!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta oynanması gereken 6 karşılaşmadan sadece 1'i sahaya çıkabilen takımlar sayesinde tamamlanabildi. Diğer 5 maçta ise takımların maça gelmemesi nedeniyle rakipler hükmen galip ilan edildi.

Futbolda Krizin Boyutu Büyüyor Malatyaspor'da nasibini aldı!!

Bölgesel Amatör Futbol Liginde neler oluyor. Türk futbolunda gelinen son nokta 11 grupta sadece bir maç oynandı diğer karşılaşmalarda rakipler hükmen galip geldi..
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta Son haftalar sıkıntılar arttığını gösterdi. Malatya’yı temsil eden, Malatyaspor - Elazığ Rüstempaşaspor ile Yeşiltepe 1 Nolu sahada saat 14.00  da karşı karşıya gelecekti. Rüstempaşaspor maça gelmeyince Malatyaspor kurallar gereği hükmen galip sayıldı. Maçın hakemi, rakip takım Rüstempaşa’nın sahaya çıkmaması üzerine karşılaşma başlamadan Malatyaspor’un 3.0 hükmen galibiyeti ile sona erdi. 

Futbolda Krizin Boyutu Büyüyor Malatyaspor'da nasibini aldı!!

Bu durum, Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik tablonun en çarpıcı örneklerinden biri olarak nitelendiriliyor. Türkiye 'de 2023-2024 futbol sezonunda Türkiye'de futbol bitmiş durumda. Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu, hakemler, yöneticiler, ve takımlar küme düştü.

Futbolda Krizin Boyutu Büyüyor Malatyaspor'da nasibini aldı!!

Maç ile ilgili açıklamada bulunan Malatyaspor Kulüp Başkanı Muhammed Güner, “Rakip takım maça gelemedi. Bu hafta futbolun bittiğine şahit olduk. Gurubumuzda sadece 1. Maç hariç diğer 5. Maç oynanmıyor. Takımlar deplasman masraflarını karşılamıyorlar. Bütün takımlar emek veriyor maddi manevi yıpranıyorlar. Türkiye Futbol Federasyonu bu konuları çok iyi analiz etmeli. Birçok kulüp darlık içerisinde bu sezonun evimizdeki son maçında rakibimizin maça gelmesini bekledik ama ne yazıkki olmadı. Bu sezon iyisi, kötüsü ile geçti. Bundan sonraki tüm çalışmalarımız ve planlarımız gelecek sezon ile alakalı olacaktır. Bu sezonda yaşadığımız olumsuzlukları gelecek sezonda yaşamamak adına çalışmalarımıza şimdiden başladık. Taraftarımızdan futbolcularımıza teknik heyetten tutun diğer tüm kulüp çalışmalarına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.