Bakan Malatya'ya geliyor! Kura heyecanı başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ konutlarının kura çekimi için Malatya'ya geliyor.

Bakan Malatya'ya geliyor! Kura heyecanı başlıyor!

TOKİ tarafından Malatya'da inşa edilen konutlar için kura çekimi 17 Şubat'ta yapılacak. Kura çekimi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Bakan Malatya'ya geliyor! Malatya'da kura heyecanı başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2024 yılında 100 bin konut inşa etmeyi planlıyor. TOKİ konutlarının kura çekimi 2023 yılı Ocak ayında başladı ve halen devam ediyor. Kura çekimleri noter huzurunda yapılıyor ve hak sahibi olan vatandaşlara SMS ve e-posta yoluyla bilgi veriliyor.

Bakan Malatya'ya geliyor! Malatya'da kura heyecanı başlıyor!

Hak sahibi olan vatandaşlar, konut bedellerini peşin veya banka kredisi ile ödeyebilmektedirler. Peşin ödemede %10 indirim uygulanmaktadır. TOKİ konutları, modern ve konforlu bir yaşam sunmaktadır. Konutlar, depreme dayanıklı ve enerji tasarruflu olarak inşa edilmektedir.

Bakan Malatya'ya geliyor! Malatya'da kura heyecanı başlıyor!

2024 Yılında Kurası Çekilen İller:

Ocak: Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Batman, Çanakkale, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Trabzon
Şubat: Adana, Amasya, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur, Çorum, Elazığ, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Mardin, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak

Kura Çekimi Yapılmamış İller:

2024 yılı kura çekimi programı henüz tamamlanmadı.